Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

All About Windows KontrollpanelAll About the Windows Control Panel

Når du konsulterer kontrollpanelet i Windows, lurer du sikkert på hvor mye du kan oppnå fra det.

Svaret?

Omtrent alt. Kontrollpanelet er mer eller mindre huben som alle de forskjellige oppgavene du kan gjøre på PCen, nås. Læring hvor hver oppføring på kontrollpanelet leder kan hjelpe deg sterkt når du søker etter en løsning på et problem. Oppføringene i denne artikkelen er fra Windows Vista Kontrollpanel, men Kontrollpanelene i Windows XP, 7 og 8 er like.

Her går vi.

System og vedlikehold

System og vedlikehold gir deg en enkel guide til operativsystemet, og lar deg også utføre en sikkerhetskopiering av datamaskinen din. Du kan også utføre andre oppgaver, for eksempel å oppdatere driverne og administrere harddisken. Å gjøre rutinemessige sikkerhetskopier anbefales – en gang i måneden er en god hastighet – men noen ganger kan det hende du vil lage en sikkerhetskopi umiddelbart før du gjør noe risikabelt, for eksempel å tilpasse harddisken.

Sikkerhetspanel

Sikkerhetspanelet gir deg muligheten til å sjekke om Windows-oppdateringer, kontrollere sikkerheten til datamaskinen og konfigurere brannmuren. Kom hit hvis du legger merke til problemer med PC-en din operativsystem – en gang i gang Windows Update og sjåførkontroll kan gjøre det bra.

All About the Windows Control Panel
Kontrollpanel på Windows Vista.

Nettverk og Internett

Nettverk og Internett lar deg konfigurere lokale og trådløse nettverk, samt Windows filharing. Kom hit hvis du vil endre rutens passord eller sette opp sikkerhet / filharing for nettverket ditt.

Maskinvare og lyd

Maskinvare og lyd fører veien til å justere tastatur og mus-innstillinger, samt konfigurere gamepads, høyttalere, hodetelefoner, hodetelefoner og annet tilbehør. Enhetsbehandling, som lar deg styre enhetsdrivere, finnes også her.

programmer

Programmer gir deg muligheten til å avinstallere eller endre noen av de installerte programmene dine, samt administrere hvilke programmer som starter når datamaskinen starter og administrere funksjoner som Gadgets og Windows Defender.

Brukerkontoer

Brukerkontoer lar deg administrere kontoene på datamaskinen din og bestemme hvilke kontoer som får administratortilgang, som har lov til å installere programmer som har barnevern – ting som dette. Du kan også opprette nye kontoer eller endre eksisterende som bruker dette grensesnittet, hvis du har et passordproblem eller vil endre profilbildet ditt.

utseende og personalisering

Utseende og tilpassing gjør at du kan justere skjerminnstillingene, og også administrere oppgavelinjen, Startskjerm og andre innstillinger som hjelper deg med å navigere i operativsystemet.

All About the Windows Control Panel
Tilpass skjermbildet i Windows Vista.

Klokke, språk og region

Klokke, språk og region lar deg administrere datamaskinens interne klokke og språk. Ikke rot med språk eller region med mindre det er nødvendig – du vil ikke endre datamaskinen til et språk du ikke forstår eller mottar oppdateringer fra utlandet, vil du?

Enkel tilgang

Til slutt, Ease of Access lar deg justere innstillinger for tastaturer, fortellere, forstørrere og andre nyttige Windows navigasjonsfunksjoner.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt