Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til APC INDEX MISMATCH Blue Screen of Death feilA Guide to the APC INDEX MISMATCH Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen “APC INDEX MISMATCH” BSOD (Blue Screen of Death) vises på skjermen under initialiseringsprosessen for Windows når det er en feilpasset tråd mellom APC (Asynchronous Procedure Calls) -indeksen og en enhetsdriver som opererer i kjernemodus av systemet. Det utløses av hendelser som inkluderer feilkobling av datamaskinen, ufullstendig installasjon eller avinstallasjon av et program, gjenoppretting fra et virusangrep og korrupsjon av systemminnet som resulterer i sletting av oppføringer i Windows-systemfiler. De ødelagte filene forårsaker feilkoblet informasjon som gir BSOD-feilen.

I noen tilfeller skyldes denne BSOD-feilen høy RAM (Random Access Memory) som overskrider egenskapene til Basic Input / Output System (BIOS) og hovedkortet.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “APC_INDEX_MISMATCH” og “Windows STOP 0x00000001”. Det kan oppstå under systeminitialisering, overgang til dvalemodus, og når en CD eller DVD er satt inn i CD- eller DVD-ROM-stasjonen. Feilen meldingen anbefaler brukeren at avstengingen er nødvendig for å forhindre skade på systemet, og kan vises som:

APC INDEX MISMATCH

For å fikse feilmeldingen “APC INDEX MISMATCH” BSOD, kan du gjenopprette Windows til et tidligere tidspunkt. Denne prosessen kan fjerne nylig installerte drivere og programmer som kan ha forårsaket BSOD-feilen, men vil ikke påvirke de personlige filene som er lagret i datamaskinen. For å gjøre dette, klikk på Start-knappen og kontroller gradvis på menyalternativene Alle programmer, Tilbehør, Systemverktøy, og klikk deretter Systemgjenoppretting. Fremhev muligheten til å “Gjenopprett datamaskinen til en tidligere tid” fra menyen, klikk Neste på spørringen, og velg det siste systemgjenopprettingspunktet fra den presenterte listen når det presenteres med alternativet “Klikk på gjenopprettingspunkt”. Klikk Neste på de følgende bekreftelsesvinduene, og start datamaskinen på nytt når restaureringen er fullført.

For å forhindre gjenoppretting av denne BSOD-feilen, må du kontrollere at alle Windows-systemoppdateringer er installert. Kontroller også den installerte driveren for maskinvareenheter, for eksempel drivere for brikkesett og videoenheter for å sikre at de nyeste versjonene er installert. Du kan gjøre dette ved å sjekke på de offisielle nedlastingsstedene for disse enhetene.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt