Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til BAD EXHANDLE Blue Screen of Death feilA Guide to the BAD EXHANDLE Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen “BAD EXHANDLE” BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Det betyr at systemet har oppdaget en inkonsekvent håndtakstabelloppføring eller en feil i en enhetsdriver, og må slås av for å forhindre skade og tap av data.

Denne BSOD-feilen er forårsaket av flere faktorer, for eksempel feilaktig utførelse av noen prosesser ved nyinstallerte programmer, programmer og drivere. Det kan også skyldes korrupsjon av bestemte filer på grunn av skadelig programvareaktivitet.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “BAD_EXHANDLE” og “STOP 0x000000A7”. Noen brukere av Windows Operating System har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

For å løse problemet “BAD EXHANDLE” BSOD som er forårsaket av et nylig installert program, programoppdatering, driver eller en servicepakke, kan du løse problemet ved å returnere systemet tilbake til den sist kjente gode konfigurasjonen. Dette lar deg fjerne nylig installerte applikasjoner og drivere.

For å gjøre dette, klikk Start og trykk F8 når den tegnbaserte menyen som viser valgene av operativsystemene vises på skjermen. Klikk på menyen Avanserte alternativer, bruk piltastene til å velge Siste kjent god konfigurasjon, og trykk deretter på Enter. Når du har gjort dette, start datamaskinen på nytt i sikker modus og fjern det nylig lagt programmet som har forårsaket BSOD-feilen.

Du kan også løse denne feilen ved å installere de nyeste Windows-programvareoppdateringene. Oppdateringene kan installeres manuelt ved å åpne Internet Explorer, klikke på Sikkerhet og deretter velge Windows Update. Følg instruksjonene og instruksjonene som vises i dialogvinduet.

Aktiviteten til skadelig programvare som trojanere, virus og spionprogrammer kan ha bidratt til denne feilen. For å forhindre registerfeil på grunn av skadelig programvareaktivitet, installer og vedlikehold oppdatert antivirusprogramvare.

Som alltid vennligst legg igjen noen kommentarer eller spørsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spør oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt