Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Legg til en nettside som en flis i Start-menyen Reviver 2Add a website as a tile in Start Menu Reviver 2

En av de store funksjonene i Start Menu Reviver er muligheten til å legge til et nettsted til Start-menyen. Dette er veldig nyttig hvis du ofte besøker det samme nettstedet. Her er hvordan du kan gjøre det:

Avskrift av videoen:

Hei folkens, Mark her fra ReviverSoft.
I dag skal jeg lære deg hvordan du legger til en nettside som en flis i Start-menyen Reviver to. Nå er dette en av de store funksjonene i startmenyen Reviver, noe som du ikke er tradisjonelt brukt til å ha i en tidligere start-menyen fra Windows 7 eller før det. Det er veldig raskt og enkelt å legge til en nettside som en flis.
Alt du trenger å gjøre er å finne en tom flis, høyreklikk på den, klikk på Legg til Tile og deretter dette bringer opp fliser egenskapsboksen. Den lar deg endre en rekke forskjellige ting om en flis. Du kan skrive inn en beskrivelse for det, kan du endre snarveien for det, kan du endre fargen, og du kan selv velge et bilde til å representere det flis.
Hva jeg skal gjøre er jeg kommer til å lage en flis for Twitter. I snarveien skriver bare sette i URL-adressen du ønsker å bruke, for Twitter, for eksempel, Twitter.com. Du kan se her er det allerede vet at jeg har lagt inn en nettside. Ikonet [uhørbart 00:00:52] sier det representerer en nettside.
Nå hva jeg skal gjøre er å velge et bilde for denne brikken. Jeg klikker på Endre, og da har du to alternativer. Du kan enten velge fra bibliotek, som er et bibliotek av fliser som vi har tatt med Start Menu Reviver. Du kan bla nedover, er det i alfabetisk rekkefølge som hjelper. Se etter T for Twitter. Hvis jeg holde det gående lenger du se Twitter rett der, så jeg kan velge det som min flis. Du kan se hvordan det kommer til å se.
Du kan også velge å bla med Explorer-vinduet i Windows. Jeg har faktisk lastet ned en Twitter-ikonet jeg fant på internett. Jeg kan velge det, og klikk på åpne. Da kan jeg bruke det som min ikon for Twitter.
Du kan også endre bakgrunnsfargen. Akkurat nå er det satt til blå, som jeg ikke synes ser veldig bra, tror jeg det ville se bedre ut som hvit. Jeg har nettopp endret det til hvit og jeg tror det ser ganske bra. Alt du trenger å gjøre nå er å lagre innstillingene, klikker du markeringsikonet og deretter, der du går, du har et ikon for Twitter.com.
Du kan gjøre dette for noen av dine nettsteder du vanligvis bruker som Facebook, Gmail, Yahoo Mail eller Outlook. Det er veldig raskt og enkelt.
Hvis du har spørsmål, kan du la dem i kommentarfeltet nedenfor. Jeg ser frem til å se deg i en fremtidig video.
Thanks.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt