Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til bootlog IKKE LAGT Blue Screen of Death feilA Guide to the BOOTLOG NOT LOADED Blue Screen of Death Error

Feilen BOOTLOG_NOT_LOADED BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Det betyr at det har oppstått et problem under oppstartsprosessen på grunn av manglende belastning visse oppstartsfiler. Oppstartsfilene kan være manglende eller ødelagt, og nødstoppingen av datamaskinen er implementert for å forhindre skade og tap av data.

2

BSOD-feilen skyldes vanligvis et ustabilt registersystem eller ødelagte filer, for eksempel skadede systemfiler som resulterer i oppstartsfeil. Tilstedeværelsen av skadede filer destabiliserer systemet og resulterer i feil når de nødvendige koblingene ikke blir funnet under systemstart.

Skader på systemfiler skyldes faktorer som ufullstendig avinstallasjon av programmer, ufullstendige programvareinstallasjoner og bruk av feil metoder ved å slette programmer og enheter. Malwareangrep kan også forårsake kritisk skade på systemfiler.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “BOOTLOG_NOT_LOADED” og “STOP 0x000000B6”. Noen brukere av Windows OS har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet.

Du kan løse BOOTLOG_NOT_LOADED BSOD ved å bruke System Restore-prosedyrer. Denne prosessen gjør at datamaskinen kan gjenopprette fra systemfeil og andre problemer ved å returnere systemfiler og programmer til et tidligere tidspunkt, som kalles gjenopprettingspunktet.

For å utføre en systemgjenoppretting, lukk alle programmer og filer og start datamaskinen på nytt. Klikk på Start-knappen, og skriv deretter Systemgjenoppretting i søkeboksen. Fra listen over søkeresultater, klikk på Systemgjenoppretting og skriv inn administratorpassordet når du blir bedt om å oppgi denne informasjonen. Følg instruksjonene og instruksjonene som vises på skjermen for å velge et gjenopprettingspunkt, og start deretter datamaskinen på nytt når restaureringen er fullført.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt