Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til den bundne BILDE UTEN STØTTE Blue Screen of Death feilA Guide to the BOUND IMAGE UNSUPPORTED Blue Screen of Death Error

BUND_IMAGE_UNSUPPORTED BSOD-feilen (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Det betyr at det har oppstått et problem under oppstartsprosessen på grunn av feil eller manglende driveren, og nødstoppingen av datamaskinen er implementert for å forhindre skade og tap av data.

2

BSOD-feilen skyldes vanligvis problemer med maskinvare- eller enhetsdrivere, for eksempel en utdatert, ødelagt eller skadet driver. Det kan også skyldes en nylig installert maskinvare eller driver som ikke er kompatibel med datamaskinen og operativsystemet.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “BOUND_IMAGE_UNSUPPORTED” og “STOP 0x00000097”. Noen brukere av Windows OS har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet som:

Du kan løse BOUND IMAGE UNSUPPORTED BSOD ved å installere de nyeste programvareoppdateringene fra Windows, og ved å oppdatere eller få de nyeste versjonene av drivere.

For å løse BSOD ved å installere Windows-programvareoppdateringer, må du sjekke tilgjengeligheten for både kritiske og ikke-kritiske oppdateringer ved hjelp av Internet Explorer (IE). Hvis du vil installere oppdateringer manuelt, åpner du IE, klikker på Verktøy, og velger deretter Windows-oppdateringer. Følg instruksjonene og instruksjonene som vises på skjermen for å laste ned og installere oppdateringer.

Alternativt kan du bruke Driver Reviver til å oppdatere datamaskinens drivere. Hvis en utdatert driver er årsaken til problemet, vil dette løse problemet.

For å løse BSOD-feilen som skyldes driverproblemer, kan du installere de nyeste versjonene, spesielt for brikkesett og videodrivere, ved å besøke de offisielle nedlastingsstedene for Intel, Nvidia og ATI for videodrivere eller nedlastingsstedene til Intel og AMD for brikkesett og CPU-drivere. Du kan også løse dette problemet ved å rulle tilbake en enhetsdriver til en versjon før en driveroppdatering som er identifisert for å forårsake feilen. Driver tilbakekallingsprosessen kan nås fra Enhetsbehandling.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt