Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til IKKE SKRIV KONFIGURASJON Blue Screen of Death feilA Guide to the CANNOT WRITE CONFIGURATION Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen CANNOT_WRITE_CONFIGURATION BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista, XP og 2000, og Windows 7 og 8. Det oppstår når operativsystemet ikke kan skrive registret til en fil på grunn av begrensninger i å utvide systemet hive filer for å imøtekomme nye skriftlige data. Denne feilen oppstår når det ikke er ledig plass på stasjonen, og resulterer i automatisk avstenging av datamaskinen for å forhindre skade og mulig tap av data fra ikke-lagret arbeid.

2

En nylig installert maskinvare eller en enhetsdriver som ikke er kompatibel med operativsystemet, forårsaker vanligvis denne feilen.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “CANNOT_WRITE_CONFIGURATION” og “STOP 0x00000075”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet som:

Du kan løse CANNOT_WRITE_CONFIGURATION BSOD-feilen ved å bruke den sist kjente gode konfigurasjonen, som er en gjenopprettingsfunksjon i alle versjoner av Windows. Det gjør det mulig for datamaskinen å gjenopprette fra funksjonsfeil ved å laste inn den siste arbeidsversjonen av operativsystemet. For å gjøre dette må du starte datamaskinen på nytt og deretter klikke F8 når tegnmodusmenyen som presenterer operativsystemvalgene vises på skjermen. Klikk på avanserte alternativer-menyen, bruk piltastene til å markere sist kjente gode konfigurasjon, og trykk deretter på Enter.

Når den sist kjente gode konfigurasjonen er installert, må du starte datamaskinen i en sikker modus, og deretter fjerne for å slette den nylig installerte driveren eller programmet som har forårsaket feilen. Du kan få tilgang til sikker modus fra oppstartsinnstillingene i Windows 8 eller fra avanserte oppstartsalternativer for tidligere versjoner av Windows.

Alternativt kan du bruke Driver Reviver til å oppdatere datamaskinens drivere. Hvis en utdatert driver er årsaken til problemet, vil dette løse problemet.

Du kan også løse BSOD-feilen ved å starte på nytt og sjekke listen over maskinvarekompatibilitet for Microsoft for å kontrollere at nylig installerte drivere og maskinvare er kompatible med versjonen av operativsystemet du bruker. Du må fjerne og erstatte enheter og drivere som ikke er kompatible med operativsystemet.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt