Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Fem tips for å beskytte personvernet ditt mens du er på ferieFive Tips for Protecting Your Privacy While on Vacation

bærbar datamaskin på stranden

Du drar på ferie, men det betyr ikke at du ikke vil obsessivt sjekke e-posten din og surfe på nettet. Hvilket betyr at den bærbare datamaskinen et sted som ligger begravet i bagasjen. Pokker, det vil antagelig være det første du pakker ut. Men har du tenkt på å beskytte personvernet ditt mens du er ute og soler deg opp? Kanskje ikke.

Ditt personvern blir alltid angrepet , men enda mer når du reiser. Det er to ting du ønsker å gjøre for å beskytte personvernet ditt mens du er på ferie. Først vil du holde skurkene utenfor datamaskinen din. For det andre, hvis de tilfeldigvis kommer inn, vil du at de skal gjøre så lite skade som mulig. Med det i bakhodet er her fem tips for å beskytte personvernet mens du får en solbrun:

1. Passordbeskytt datamaskinen

Hvis du ikke reiser med den bærbare datamaskinen ofte, kan det hende at den ikke er passordbeskyttet. Kanskje du synes det er vondt å måtte angi et passord hvis du ikke planlegger å ta det utenfor hotellrommet ditt. Å være på ferie kan gjøre deg sløv, men det er ikke på tide å være lat. Med mindre du er forberedt på å holde vakt 24 timer i døgnet, er det en god idé å beskytte den bærbare datamaskinen med passord. Du vet aldri hvem som har tilgang til rommet ditt.

2. Unngå usikret WiFi

For å komme på nettet bruker du sannsynligvis offentlig WiFi, noe som er greit. Men hvis du bryr deg om personvernet ditt, vil du holde deg åpen (dvs. usikret) WiFi. Med andre ord, sørg for at WiFi du kobler til krever passord. Og pass på at passordet ikke er offentlig tilgjengelig, generisk eller gjenbrukt.

3. Koble bare til sikre nettsteder

Nå er du sannsynligvis kjent med sikrede nettsteder som bruker HTTPS-protokollen. Som vist på bildene nedenfor, sier URL-adressen HTTPS, og de viser ofte en liten lås i adressefeltet.

Slik forteller du om du surfer på et sikkert nettsted:

Bruker Chrome:

Bruke Microsoft Edge:

Bruker du Mozilla Firefox:

Bruke Safari:

HTTPS lar deg kommunisere med det nettstedet via en kryptert lenke, som er en utmerket måte å beskytte personvernet ditt. Du bør begrense all din online aktivitet mens du er på ferie til bare nettstedet utstyrt med HTTPS.

4. Sørg for at det ikke er personlig informasjon på den bærbare datamaskinen

Det første hackere ser etter på en datamaskin er personlig informasjon som telefonnummer, e-post, passord og kredittkortnummer. Det beste du kan gjøre, selv før du reiser til ferie, er å tørke datamaskinen ren for din personlige informasjon.

Personlig informasjon kan gjemme seg mange steder som logger, cacher, nettleserkaker og lokale sporingsfiler. Forsikre deg om at du får dem alle. Hvis du er usikker på hvordan du finner og rengjør alle disse stedene, kan du sjekke ut et produkt som ReviverSoft Privacy Reviver . Det gjør alt å finne og rengjøre for deg.

5. Skann den bærbare datamaskinen med jevne mellomrom

Uansett hvor mange forholdsregler du tar, er det en sjanse for at noen sklir noen skadelig programvare på den bærbare datamaskinen din når du ikke så. Det vil ikke gjøre noen skade, og kan hjelpe deg med å sove bedre, hvis du skanner den bærbare datamaskinen etter malware.

Siden du er på ferie, må du velge et skanneverktøy som å bruke ReviverSoft Security Reviver som lar deg planlegge skannene. Når alt kommer til alt, vil du hate å måtte avbryte surfetimen for å se etter datainfeksjoner.

Du trenger ikke å gå på akkord med personvernet ditt mens du er på ferie. Følg disse enkle tipsene og gjør det tøft med skurkene.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt