Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Installera om Windows 7 – en sammanfattningHow to Reinstall Windows 7 – A Quick Guide

Illustration: Gordon McAlpin

Ofta blir ett operativsystem skadat, långsamt eller instabilt över tiden. Ibland är det bästa att göra om att installera om OS helt. Här är en snabbguide för att hjälpa dig att installera om Windows 7. Håll produktnyckeln till hands. Det kommer ofta att skrivas på datorns fall eller inkluderas i rutan som Windows 7 kom in.

Alla dina viktiga dokument bör säkerhetskopieras med en lämplig metod. Medan Windows försöker spara ditt gamla operativsystem i Windows.Old-mappen, lyckas det inte alltid. Dessutom kan du inte ha plats för att spara en hel backup och kanske bara vill säkerhetskopiera kritiska filer.

  • Sätt i Windows-skivan i enheten

Sätt din Windows 7-skiva i enheten, men stäng fönstret som dyker upp. Vi kommer att starta från det istället.

  • Starta om datorn och starta från CD

Hit Control-Alt-Del och välj att starta om. Om datorn är frusen, stäng av den och sätt på den igen. Innan Windows-logotypen visas igen, tryck på DEL eller F2 för att gå in i BIOS (beroende på din dator). Under avancerade startalternativ väljer du CD- eller DVD-enheten som det första startalternativet. Spara och avsluta. Din dator startar från Windows-skivan.

  • Klicka på Installera Windows , Installera nu . Markera kryssrutan under Få viktiga uppdateringar för installation . På så sätt blir Windows patched när du går, och du är säker och har den senaste versionen.
  • Välj Jag accepterar licensvillkoren och klicka på Nästa .
  • Under vilken typ av installation vill jag ha? , klicka på Anpassad .
  • Under Var vill du installera Windows klickar du på enheten där du hade Windows tidigare. Vanligtvis C:. Klicka på Nästa .
  • Om du har plats på din enhet väljer du att spara din gamla Windows-installation i Windows.old-mappen. Annars har du säkert säkerhetskopierat dina viktiga filer redan, så lämna den avmarkerad och klicka på Nästa .
  • Följ de enkla instruktionerna därifrån, inklusive inmatning av produktnyckeln som jag nämnde tidigare.

När du har installerat om Windows 7 kan du återställa dina viktiga filer från din säkerhetskopia. Det kan hända att du måste installera licensierade program igen, till exempel Microsoft Office . Se också till och kör Windows Update tills din kopia av Windows 7 är fullständigt uppdaterad. Du bör uppleva färre fel med en ny installation. Lycka till!

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt