Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Fix Adobe Flash problem i Google ChromeFix Adobe Flash Problems in Google Chrome

Mina Flash-videor fungerar inte just i Google Chrome. Hur fixar jag det?

Flash är en applikation som görs av Adobe som visar filmer, spel eller annat innehåll i en webbläsare. Det är en gammal webbstandard som långsamt fasas ut av HTML5 – men många webbplatser använder fortfarande Flash-plugins för video, spel och verktyg. Google Chrome är en webbläsare gjord av, ja, Google (du vet, sökmotorns jätte), och den har nästan hälften av den nuvarande marknadshandlingen, inklusive stöd för teman, tillägg och HTML5. Medan Chrome får högre resultat på webbläsare än konkurrenterna har det några kända problem med Flash – och här är hur du fixar dem.

Först av, problem med Flash-spel och sådana – de kan inte lösas. Chrome och Flash spel spelar inte bra tillsammans, oavsett orsak – även om Flash fungerar helt bra – så för dem borde du definitivt gå till Mozilla Firefox eller en annan webbläsare för att njuta av lite flashspel. För dina vanliga Flash-videofrågor – som försvagning och krasch – här är du där du behöver gå.

Skriv först om: plugins i din Chrome adressfält och tryck på Enter för att se vilka plugins du har installerat och körs.


Fix Adobe Flash Problems
Det här är Flash-plugins lagrade.

Så här stoppar du pluginkonflikten

Sök efter Flash i plugin-listan och kontrollera om det står (2 filer) i parentes bredvid den.
Om det står två filer betyder det att två olika installationer av Flash – en på ditt system och en bara för Chrome-installationen – är motstridiga, och det är här ditt problem ligger.
Klicka på + -tecknet bredvid Detaljer och använd Plats-taggarna för att avgöra var varje installation är placerad.
Systeminstallationen kommer att ha något som börjar med C: \ Windows och Chrome-installationen kommer att ha något som börjar med C: \ Users – ta bort det senare och starta om Chrome. Videor borde spela mycket mer smidigt i din Chrome-webbläsare.


Fix Adobe Flash Problems
Det markerade plugin-programmet är installationen för Chrome.
Nackdelen med den här åtgärden är att när processen är klar måste du ställa in Flash för automatisk uppdatering, eftersom det inte längre finns ett tillägg aktivt innan Chrome uppdateras med webbläsaren. För att tillåta Flash att automatiskt uppdateras:

  1. Klicka på Start (Windows-tangent + X i Windows 8)
  2. Klicka på Sök
  3. Skriv Flash Player
  4. Öppna programmet
  5. Klicka på fliken Avancerat
  6. Ändra uppdateringsinställningarna för att låta Adobe installera uppdateringar

Om problem kvarstår

Först, aktivera Chrome-plugin och stäng av operativsystemets plugin. (Motsatsen till stegen ovan.)
Om det inte löser problemet, avaktivera du alla dina tillägg och starta Chrome igen. Ett enkelt sätt att göra det här är att öppna ett inkognitofönster med tillägg som är inaktiverade. För att öppna ett inkognito-fönster klickar du på Chrome- menyns ikon och väljer Öppna inkognitofönster i rullgardinsmenyn. Som standard startar incognito utan tillägg. Gå till en flashbaserad sida och se om du har några problem. Om du inte gör ett bra jobb – en av dina tillägg orsakar problemet.

För att lösa detta öppnar du listan med tillägg och en efter en, aktivera dem igen när du tittar på hur de påverkar din Flash-prestanda. Öppna listan med tillägg, öppna menyn en gång till, sväng över Verktyg och klicka på Extensions . När du har bestämt vilken som har orsakat dig allt detta problem, ta bort eller inaktivera det.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt