Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Kör en annan version av Windows Använda VirtualBoxRun Another Version of Windows Using VirtualBox

Det finns många fall där du vill köra ett annat Windows-operativsystem i det du redan har, praktiskt taget. Kanske fungerar inte en applikation eller drivrutin i Windows du har. Eller så finns det ett kompatibilitetsproblem. Eller kanske du vill testa något i Windows utan en fullständig installation. Det är där VirtualBox kommer in. Hämta det från deras webbplats .

Run Another Version of Windows Using VirtualBox
Klicka på Nedladdningar i sidofältet.

Till att börja med är en virtuell maskin bara ett program som kör ett operativsystem inuti ett annat operativsystem – och i detta fall försöker du göra exakt det. Andra alternativ, som dubbla start – där du väljer vilket operativsystem du ska starta in när du sätter på datorn – är att föredra framför vissa. Andra föredrar bekvämligheten och användarvänligheten av att använda en virtuell maskin i ett befintligt operativsystem. Bland orsakerna till att använda en virtuell maskin är att du inte kan använda önskade funktioner i ditt befintliga operativsystem – Mac-användare, till exempel, kan ofta ses som kör Windows i en virtuell maskin och vice versa – och virtualisering är också en ny teknik används vid företag, skolor och datacenter.

Om du skulle ringa upp en IT-supportleverantör skulle du veta att virtuella maskiner är de mest populära bland Mac- och Linux-användare, även om det finns många Windows-ägare som också använder sig av det. För oss personligen upplevde vi ett fantastiskt svar och fixar till problem från Netzen som är en av Storbritanniens ledande leverantörer av IT-support, som har kontor i Reading, Maidenhead och Slough. Jag rekommenderar starkt att du kolla in dem på www.netzen.co. Storbritannien .

VirtualBox-krav

För att köra en annan version av Windows med VirtualBox, skaffa dig programmet, operativsystemet på en disk och bara lite tid. Först och främst, stöder din processor virtualisering? Om det gör det har den antagligen inte aktiverat som standard. Gå in i BIOS och slå på virtualisering. Om du inte ser alternativet i din BIOS kanske du inte kan köra en virtuell maskin. När du kommer tillbaka till ditt vanliga skrivbord startar du VirtualBox.

Nu kan vi verkligen komma igång.

VirtualBox-instruktioner

Klicka på Ny i VirtualBox. Namnge operativsystemet vad du vill, men väljer Microsoft Windows för OS, och välja vad version av Windows kommer att köras i menyn Version.

Run Another Version of Windows Using VirtualBox
Vad du väljer om du kommer att köra Windows 7.

Efter detta kommer du att behöva avgöra hur mycket minne du ska avsätta till det simulerade operativsystemet. En allmän regel är att gå till hälften av ditt RAM-minne – så om du har 2 GB RAM-minne, använd 1 GB, om du har 4, använd 2 osv. När du har ställt in namnet och minnesallokeringen går du vidare till nästa steg.

Du kommer att behöva konfigurera en virtuell hårddisk för den virtuella maskinen att använda. Ha minst 50 GB för att redovisa hur stort operativsystemet är, och se till att ge dig själv hur mycket utrymme du vill ha för program du kommer att använda och filer du kommer att använda. Håll dig fast vid en fast storlek för konsistens. När du har bestämt dig för hur stor den virtuella hårddisken ska vara, gå vidare till nästa steg.

Det kommer att ta mycket tid för den virtuella enheten att skapas. När du väntar, få din installationsdisk och skriv ner de verifieringsnummer du behöver. När du har samlat allt du behöver använda för att ställa in din nya Windows-installation, vänta bara tålmodigt tills den virtuella hårddisken är klar. Det kan ta allt från en halvtimme till en timme eller mer, beroende på hur stor du bestämde dig för att den skulle bli.

Nu måste du gå till inställningar. För att säkerställa kompatibilitet, välj Aktivera IO APIC på fliken moderkort. Markera Aktivera PAE / NX på processor-fliken och välj båda alternativen där på accelerationsfliken.

När du har gjort allt det – grattis, är du klar. Din virtuella maskin har skapats. Sätt OS-skivan som du tänker virtualisera inuti datorn, kör den virtuella maskinen och välj skivenheten. Observera att om du har en officiell .ISO-skivbildfil i ett Windows-operativsystem kan du också använda den.

När du har gjort det går du igenom installationen av ditt nya virtuella operativsystem som normalt. Eftersom VirtualBox kör ett annat operativsystem kommer det virtualiserade operativsystemet att förvänta sig full kontroll över musen och tangentbordet hela tiden. Klicka på det öppna fönstret ger OS-kontrollen med musen och tangentbordet, men för att komma ut trycker du på CTRL . Du kan dock ändra detta till en annan knapp i inställningarna. Längst ner i ditt VirtualBox-fönster visar du alltid vilken knapp du vill trycka på för att komma ur det, som en påminnelse.

Det trevliga med ett virtuellt operativsystem är att om det kraschar helt enkelt startar du om maskinen. Det tar inte hela din dator med sig. Lycka till!

Was this post helpful?
Yes
NoHittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.
Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt