Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Så att sätta på och stänga av Bluetooth i Windows 8How to Turn on and Turn off Bluetooth in Windows 8

Sättet att stänga av Bluetooth i Windows 8 är lite annorlunda än tidigare versioner av Windows. Så här gör du det.

För dem som har problem med att inte se det här alternativet i Windows 8, kolla in den här artikeln .

Videoutskrift:

Hej killar, Markera här från ReviverSoft. Idag ska jag lära dig hur du slår på eller av Bluetooth i Windows 8. Nu är det lite annorlunda än vad du var van vid på Windows 7 eller Windows Vista eller Windows XP. Vanligtvis skulle du gå ner till den här nedre aktivitetsfältet här, och du skulle se en Bluetooth-ikon, och du skulle bara inaktivera den där nere, eller du skulle använda en strömbrytare på din bärbara dator. Det finns fortfarande bärbara datorer som säljs i dessa dagar som har en dedikerad Bluetooth-omkopplare eller en trådlös strömbrytare som stänger av både Wi-Fi och Bluetooth, men för dig som inte har någon strömbrytare så visar jag dig hur man stäng av den med Windows 8-inställningarna.

Vad du behöver göra är att gå till det övre högra eller nedre högra hörnet på din skärm, eller svep ut från höger sida med fingret om du har en pekskärm och välj sedan “Inställningar.” Välj sedan “Ändra PC-inställningar “och gå till den trådlösa menyn. På den trådlösa menyn ser du ett Wi-Fi-alternativ och ett Bluetooth-alternativ för att slå på eller av någon av dessa, eller du kan aktivera ett flygläge som avaktiverar båda dessa men det är bara mycket användbart om du reser. Så om du vill stänga av Bluetooth behöver du bara klicka på strömbrytaren och Bluetooth är avstängd eller klicka på den igen och den slås på igen.

Nu har vissa människor haft problem där de inte har det här alternativet på sin dator. Vanligtvis är detta ett problem med föråldrade drivrutiner, och om du tittar på kommentarerna i den här videon nedan kan du länka till en artikel som förklarar hur du åtgärdar detta problem för din dator.

Så tack för att du tittade och vi ses snart.

Was this post helpful?
Yes
NoHittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt