Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till AGP INTERNT Blåskärm felA Guide to the AGP INTERNAL Blue Screen of Death Error

Felet “AGP INTERNAL” BSOD (Blue Screen of Death) visas på datorskärmen när den accelererade grafiska porten (AGP) upptäcker ett problem med en installerad videoenhet eller drivrutin. AGP fungerar som en kanal som fäster datorns moderkort till det installerade grafikkortet och hjälper till att accelerera 3D-videografik. Datorn implementerar automatisk avstängning för att förhindra förlust av viktiga data.

Detta BSOD-fel är vanligtvis förknippat med drivrutiner som är föråldrade, skadade eller oförenliga med den installerade videokortet. Det orsakas också av en felaktig enhet, som t.ex. ett grafikkort, minneskort eller en minneskort eller felaktig installation av sådana enheter. Oförenlighet med system-BIOS (Basic Input / Output System) kommer också att resultera i detta BSOD-fel.

Det här BSOD-felet är också känt som “AGP_INTERNAL” och “Windows STOP 0x00000115”. Vissa användare av Windows Vista, Windows 2008 och Windows 7 och 8 har rapporterat det här felet som innehåller meddelandet “Windows har stängts av för att förhindra skador på din dator”.

Om en ny videoenhet har lagts till datorn innan det uppstod av “AGP INTERNAL” BSOD-felet, kan du lösa problemet genom att stänga av systemet, ta bort enheten och starta om systemet. Alternativt kan du använda en maskinvaru diagnostisk programvara för att bekräfta att objektet är felaktigt och byta ut enheten om det är defekt. Du måste också verifiera installationen av grafikkort, minneskort och skivdatorer eftersom felaktiga installationer kan orsaka BSOD-fel.

Några BSOD-fel beror på skadad och föråldrad drivrutin eller förarens inkompatibilitet. För att lösa problemet, kolla de officiella nedladdningssidorna för videodrivrutiner och installera den senaste versionen. Det kan vara nödvändigt att uppgradera systemets BIOS till sin senaste version för att lösa inkompatibilitetsproblem.

Vänligen lämna några kommentarer eller frågor nedan i kommentarfältet eller fråga oss på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt