Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Återställ Startmenyn Reviver 2 till standardinställningarnaRestore Start Menu Reviver 2 to default settings

Vill du ta med Startmenyn Reviver tillbaka till standardinställningar och kakel layout? Här är hur man gör det.

Video Avskrift:

Hi guys Markera här från ReviverSoft. Idag ska jag lära dig hur man kan återställa till standardinställningar i Start-menyn Reviver 2. Nu ibland du har konfigurerat startmenyn typ av som du vill ha det, men du vill bara starta nytt. Vi erbjuder ett riktigt enkelt sätt att göra detta. Så här är en startmeny som jag har sådan konfigurerad för mig själv med tillgång till Facebook och G-Mail och iTunes och en rad olika applikationer. Jag har också ändrat standardfärg så att du kan se Jag använder en fin sorts rosafärgad röd färg här.

Nu om jag vill bara återställa allt tillbaka till hur Start-menyn var när jag först installerade det, är allt jag behöver göra är att gå till inställningar, starta menyinställningar och klicka sedan på länken här. Den säger, “Återställ alla plattor och inställningar.” Så jag klickar på det och sedan bekräfta att jag vill göra det. Du kommer att se nästa gång jag öppnar Startmenyn Reviver, det återställs tillbaka till hur det var när jag först installerade det.

Om du har några frågor, lämna dem i kommentaren nedan, och jag hoppas att vi ses i en framtida video.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt