Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till CONFIG_INITIALIZATION_FAILED Blåskärm felA Guide to the CONFIG_INITIALIZATION_FAILED Blue Screen of Death Error

Felmeddelandet CONFIG_INITIALIZATION_FAILED BSOD (Blue Screen of Death) kan visas under initialiseringsprocessen för Windows Vista, XP och 2000 och Windows 7 och 8. Denna fel visas vanligtvis när Windows-registret inte kan tilldela minnesplatsen som behövs vid laddning av registret filer. Det betyder att registret inte initierar på grund av otillräckligt minne. Detta resulterar i automatisk avstängning av datorn för att förhindra skador och eventuella förluster av olagrade data.

BSOD

Detta BSOD-fel uppträder vanligen när det finns en defekt i RAM-modulen (Random Access Memory).

Detta BSOD-fel är också känt som CONFIG_INITIALIZATION_FAILED och “STOP 0x00000067”. Vissa användare av Windows har rapporterat det här felet, som normalt visas på skärmen under systemets initialisering.

För att lösa CONFIG_INITIALIZATION_FAILED BSOD-felet på grund av en defekt RAM måste du ersätta RAM-modulerna och starta sedan om datorn. Om problemet kvarstår kan det lösas genom att inaktivera caching på moderkortet.

Du kan också lösa detta fel genom att rengöra registret med hjälp av ett registret för rengöringsverktyg som Registry Reviver . Det kommer att ta bort skadade filer och poster i registret som kan orsaka problemet. Korrupta registerfiler beror vanligtvis på felaktig installation och ofullständig avinstallation av program, och ibland på grund av skadlig programvara.

Detta BSOD-fel kan också lösas genom att använda den senast kända bra konfigurationen, vilken är en återställningsfunktion som är tillgänglig i alla versioner av Windows. Det gör att datorn kan återhämta sig från funktionsfel genom att ladda ner den senaste arbetsversionen av operativsystemet. För att göra detta måste du starta om datorn och sedan klicka på F8 när teckenfunktionsmenyn som presenterar operativsystemvalen visas på skärmen. Klicka på menyn Avancerade alternativ, använd piltangenterna för att markera Senast kända bra konfiguration och tryck sedan på Enter.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt