Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

5 sätt att spara tid (och huvudvärk) med Driver Reviver5 Ways to Save Time (and Headaches) with Driver Reviver

Driver Reviver erbjuder uppdaterade buggfixar och nya drivrutinsfunktioner direkt från programvarans ursprungliga tillverkare. Med Driver Reviver behöver du inte tänka på datorns drivrutiner någonsin igen, för din nya elektroniska assistent är på jobbet.

Men hur kan du göra det mesta av sina funktioner?

Här är 5 sätt Driver Reviver kommer att göra ditt liv enklare.

1. Innan du gör någon skanning, gör en säkerhetskopia.

Låt oss säga att du vill göra dubbel säkerhet om att en slumpmässig drivrutinsuppdatering du installerar inte hamnar i konflikt med någonting annat. (Du har förmodligen haft det som händer dig.) Du kan när som helst välja att säkerhetskopiera alla befintliga drivrutiner.

Klicka på ikonen Backup (dubbelpil) i huvudmenyn. Klicka sedan på Start säkerhetskopiering för att säkerhetskopiera datorns befintliga fullständiga paket med drivrutiner (både de bra och de dåliga). Detta är användbart för att köra först, om något händer under uppdateringen av drivrutinen. Du kan också välja att säkerhetskopiera endast specifika om du vill uppdatera endast en eller två drivrutiner.

2. Återställ en befintlig drivrutin om uppdateringen skapar en konflikt.

Programvaruföretag konsulterar inte varandra om inkompatibiliteter – du får nöjet att upptäcka dem själv. Om du upptäcker att en uppdaterad drivrutin nu ger dig problem någonstans kan du snabbt återställa och använda den äldre versionen. Klicka på ikonen Backup (dubbelpil) från huvudmenynsfältet igen. Klicka sedan på Ladda säkerhetskopiering . Detta kommer att återställa vissa eller alla dina säkerhetskopierade drivrutiner från den säkerhetskopia som du skapade tidigare.

3. Spara själv ett steg genom att konfigurera automatiska scanningar.

Klicka på ikonen Alternativ (växel) och klicka sedan på Allmänt. Detta öppnar Allmänna inställningar, där du kan bestämma om du vill starta skanningen automatiskt när Driver Reviver startas, eller vänta tills du startar det manuellt. Om du inte ändrar detta är standardinställningen för manuell sökning. Ett annat alternativ här låter dig konfigurera Driver Reviver för att söka efter nya drivrutiner när du startar datorn. Detta alternativ är aktiverat som standard, så om du inte vill vänta på att skanna varje gång du slår på datorn, kan du stänga av det här alternativet.

4. Planera skanningar för ultimat bekvämlighet.

Eftersom skanning kan ta några minuter, vill du inte nödvändigtvis att det händer när du har ditt sinne om den uppgiften som ligger framåt. Ange tid på dygnet och frekvensen för dina förarscanning ska ske automatiskt, vid en tidpunkt då det inte kommer att komma i vägen.

Klicka på ikonen Alternativ (växel) och klicka sedan på fliken Schema . Under Schemaläggningsinställningar väljer du om du vill köra den schemalagda skanningen en gång, varje dag, varje vecka eller inte alls. Välj sedan ett datum och en tid eller en veckodag och klicka sedan på Verkställ för att ställa in din schemalagda sökning. Du kan också få det automatiskt att hämta och installera eventuella uppdateringar som hittats.

5. Ställ in drivrutinerna.

Även om det är ovanligt kan vissa drivrutiner orsaka problem när du uppdaterar dem. Du kanske inte behöver de drivrutinerna, eller till och med bryr dig om du har den senaste uppdateringen för fina saker du aldrig använder.

Om du har äldre kompatibla versioner av dessa drivrutiner kan du utesluta dem från framtida schemalagda skanningar genom att lägga till dem i listan Exkludera drivrutiner .

Navigera till sidan Skanna resultat efter att ha genomfört en drivrutinssökning. Hitta de oönskade uppdateringarna i resultatlistan och högerklicka på var och en för att välja alternativet Lägg till drivrutiner till exkluderingslista. De kommer inte att uppdateras under din nästa schemalagda skanning.

Om du ändrar dig senare eller vill uppdatera din drivrutin i framtiden kan du ångra den här åtgärden genom att välja Inställningar och sedan Drivrutinuteslutning för att se din exklusionslista för drivrutiner .

Välj drivrutinen som du vill uppdatera och klicka på Ta bort objekt , eller, om du vill att alla uppdateras, klicka på Ta bort alla objekt. De kommer då att inkluderas i framtida skanningar.

Frågor?

Kontakta Reviversoft Support eller email support@reviversoft.com

Was this post helpful?
Yes
NoHittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.
Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt