Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Min Computer Holder Frysning. Hvordan kan jeg ordne det?My Computer Keeps Freezing. How do I Fix it?

Reggie's-How-To's

Vi har ikke ramt mange mennesker, der har været i stand til at sige, at de aldrig har oplevet en computer fryser op på dem. Så hvorfor låser computere op?

En computer fryser, når visse hardwarekomponenter mislykkes i at fungere korrekt, eller hvis et program du bruger, holder op med at reagere. De fleste softwareproducenter teste deres programmer i mange forskellige miljøer for at sikre, at det fungerer korrekt, men hvis en dårlig version af en applikation frigives, kan det ofte medføre, at din pc låses op. Din pc vil også opleve langsomme driftshastigheder og vil lejlighedsvis fryse, hvis ressourcerne på din pc bliver helt forbrugt.

Så hvad gør jeg?

Hvis din computer holder inde, skal du have tålmodighed til at vente det og se, om tingene vender tilbage til det normale. Applikationer kan virke op, når dit system er lavt på ressourcer eller ikke er kompatibelt med dit operativsystem, men vender normalt tilbage til normal.

En indikation for at finde ud af om din computer faktisk er låst og ikke vender tilbage til normal, er ved at se, om du stadig kan bruge dit tastatur. Brug Num / Caps-tasten på tastaturet for at se, om det forårsager, at det respektive LED-lys slukkes. Hvis det virker, skal du simpelthen give den ikke-reagerende ansøgning, noget tid til at komme sig, da systemet stadig fungerer.

Du kan altid tvinge den uresponsive eller besværlige ansøgning til at lukke ved at gøre følgende:

Hold Ctrl + Alt + Del nede på tastaturet, og vælg derefter ‘Vis opgavehåndtering’, og det skal hente Windows Task Manager som vist nedenfor:

Windows Task Manager

Status for den ikke-reagerende ansøgning skal dukke op som “Ikke svar” under Status. Vælg blot programmet og klik på Afslut opgave. Et par sekunder senere ser du applikationen tæt.

Luk Task Manger, og du kan komme tilbage til det, du gjorde. Vær opmærksom på, at du vil miste alt ubesvaret arbejde og data i det program du afslutter. Hvis en applikation fortsætter med at forblive uresponsiv efter efterfølgende genstart, bedes du bedst rapportere det til udvikleren og få en stabil / kompatibel version af den samme eller en mulig løsning.

Stadig svarer ikke, hvad skal jeg gøre?

Når ovenstående afhjælpning ikke hjælper, er din computer naturligvis ikke i stand til at gendanne sig fra problemet, og du skal manuelt slukke for dit system.

I sådanne tilfælde vil selv nulstillingsknappen på din pc ikke fungere, i stedet skal du trykke og holde tænd / sluk-knappen på din computer i et par sekunder. Du bør høre og se computerens strøm ned. Giv det et øjeblik, før du tænder dit system igen.

BEMÆRK: Manuelt at slukke for dit system vil medføre øjeblikkelig lukning af de programmer (data) du arbejdede på og tab af ubesvarede data.

Hvis dit system ikke reagerer helt efter det efterfølgende system genstarter, kan det også være en hardwarekomponent ved fejl, så få det kontrolleret. Opdatering af pc-drivere kan også hjælpe dig med at løse dette problem.

En måde at forhindre, at din pc fryser op, så opretholder et rent og optimeret Windows-registreringsdatabase .

Ovennævnte tips vil altid være nyttige, når du har problemer med en pc.

ReviverSoft-teamet

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.
Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet