Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Brug din bærbare computer som en desktop udskiftningUsing your Laptop as a Desktop Replacement

Illustration: Gordon McAlpin

Her er scenariet: Du vil kun have en computer. Men du skifter mange steder væk hjemmefra og er ved dit skrivebord derhjemme. Du vil have en maskine, der kan gøre begge job. Indtast den bærbare computer som desktop udskiftning.

Ikke længere har du brug for de store dokker eller forbindelsesbokse for at bruge din bærbare computer på hjemmekontoret. Bare nogle få enkle hardwarestykker, og du vil hurtigt glemme at du bruger en bærbar computer overhovedet.

OVERVÅGE

Mens du bruger din maskine hjemme, skal du have en større skærm end den bærbare computer kan. Du kan bruge din eksisterende skærm, forudsat at den stadig fungerer, eller få en billig LCD-skærm til $ 150 eller mindre.

Hvis din bærbare computer er nyere end et par år gammel, og også på skærmen, kan du muligvis forbinde de to sammen med HDMI. Få et billigt kabel på NewEgg.com og undgå de dyre, da der ikke er nogen forskel.

Ellers vil et VGA-kabel gøre, da næsten alle bærbare computere kan sende deres video gennem et sådant kabel. Sørg for at få de rigtige stifter. Tæl antallet af ben på VGA-stikket på både din bærbare computer og din skærm, og brug enten et kabel, du har, eller køb en. Hvis du har det rigtige antal stifter, må du ikke tvinge det! Du vil bryde noget, og det vil ikke fungere.

Sørg for at konfigurere skærmen korrekt i kontrolpanelet, så det udelukkende bruger skærmen og ikke udvider skrivebordet fra din bærbare computer. Der er ikke noget mere irriterende end at have ting fast på en af ​​dine to skærme, som du ikke kan flytte væk, fordi låget er lukket.

KEYBOARD & MUSE

Når du bruger en bærbar computer som en udskiftning af skrivebordet, er det en god ide at køre et separat tastatur og en mus, så du kan lukke låget på den bærbare computer og stadig har fuld kontrol over maskinen. Du kan bruge enhver gammel USB-mus og tastatur; For en mere stilfuld idé, se efter et Bluetooth-tastatur og en mus. Det er lidt dyrere, men at få færre ledninger gør en forskel.

INTERNET

Hvorfor genere Wi-Fi på din plug-in laptop, når du kan få kablet hastighed? Kør et ethernet-kabel fra din router eller gateway direkte ind i din bærbare port for meget hurtigere hastigheder.

STRØMSTYRING

Mens den bærbare computer er tilsluttet og fungerer som din primære maskine, er der ingen grund til at begrænse strømmen. Klik på batteriikonet i systembakken, og kontroller, at strømplanen er indstillet til High Performance. Glem ikke at indstille den til Power Saver (eller Battery Optimizer), når du er på farten.

Tager det på vejen

Når du skal tage dit kontor med dig på vejen, skal du indstille strømstyringen som nævnt i ovenstående afsnit, afbryd forsigtigt det fra skærmen, sluk derefter Bluetooth for at spare batteri eller tag USB-tastaturet og musen ud. Lad ekstraudstyrene stå på dit skrivebord og tag kun din maskine og strømforsyning. Sørg for, at du har Battery Optimizer op og kørt for at få den mest mulige batterilevetid, indtil du vender tilbage til en stikkontakt. Når du er klar til at vende tilbage, skal du tilslutte enhederne igen! Enkel. Hvem har brug for to maskiner? Du kan nu bruge din bærbare computer som en desktop udskiftning!

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet