Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Optimer Laptop batterilevetid med batteri OptimizerOptimize Laptop Battery Life with Battery Optimizer

Holdet hos ReviverSoft er meget begejstret for at annoncere lanceringen af ​​et helt nyt produkt kaldet Battery Optimizer .

Battery Optimizer er en helt ny applikation, der er designet til at hjælpe bærbare ejere med at optimere batteriets levetid ved at tilbyde feedback på, hvilke bærbare funktioner en bruger kan deaktivere og hvor meget ekstra batterilevetid kan opnås ved at gøre det.

Disse dage vælger så mange mennesker en bærbar computer på et skrivebord på grund af mobiliteten og friheden, der kan opnås med en bærbar computer. Borte er de dage, hvor bærbare computere er signifikant underpowered i forhold til desktops. Men uanset hvor kraftig din bærbare computer er, er det kun godt, mens batteriet varer! Battery Optimizer er her for at hjælpe! Nedenfor er en liste over nogle af de flotte funktioner.

Få mere batterilevetid!

Dit første skridt er at køre en batteridiagnostik. Under diagnosen analyserer Battery Optimizer alle enheder, som du bærer, der har en effekt på batteriforbruget og bestemmer, hvor meget strøm de bruger. Denne proces kan tage mellem et par til flere minutter afhængigt af, hvor mange enheder din bærbare computer har.

Når du har kørt en diagnose, får du vist din forventede batterilevetid med dine nuværende indstillinger, og du får også vist din potentielle batterilevetid, hvis du skal gennemføre alle optimeringer, som Battery Optimizer anbefaler.

Din potentielle gevinst i batteriets levetid vil afhænge af, hvilken hardware du i øjeblikket har installeret til din bærbare computer, og hvor godt optimeret indstillingerne for den pågældende hardware er. For eksempel, hvis du har WIFI, Bluetooth, InfraRed og en stik i musen på din bærbare computer, og du har dem alle tændt, så kan din potentielle gevinst i batterilevetiden ophøre stort.

Når du har kørt diagnosen og set resultaterne, kan du klikke på ‘Optimer batteriets levetid’. Dette fører dig til en skærm, hvor du vil få vist alle de enheder, der påvirker din laptops batterilevetid, og du bliver fortalt, hvor lang tid du kan spare på batteriets levetid ved at slukke for hver enkelt enhed. Dette kan komme meget nyttigt. Sig, du er i biblioteket, og du forsøger at afslutte dit papir, mens du er på rulle, men dit batteri er ved at dø! Enkel! Åbn Battery Optimizer, og du kan se, at du kan få ekstra 15 minutter ved at tænde WIFI og yderligere 10 minutter ved at deaktivere Bluetooth, men du har brug for internettet for at fortsætte med at forske på dit arbejde, så du ved, at dreje af dig Bluetooth er det bedste valg at få den ekstra smule liv ud af din bærbare computer.

Overvåg dig batteri brug:

Battery Optimizer viser ikke kun måder at optimere batteriets levetid på for længst, det giver dig også mulighed for at overvåge din batteriforbrug over tid.

Ovennævnte skærm er Battery Optimizer’s unikke overvågningsfunktion. Den røde linje viser dig dit batteriforbrug i Milli-Watts over tid, og den grå linje viser din bærbare batteri opladning over tid. Dette er meget nyttigt, hvis du lige er begyndt at køre en applikation eller lige har justeret nogle indstillinger på din computer, og du vil se, hvordan de påvirker din batteriforbrug.

Opret en profil:

En af de mest nyttige funktioner i Battery Optimizer er profilfunktionen. Vi forstår, at du vil bruge din computer forskelligt i forskellige situationer. For eksempel på en bus er du ligeglad med internet eller bluetooth eller et stik i musen, så du kan oprette en ‘Riding The Bus’ profil, der automatisk slukker for alle de funktioner, du ikke har brug for. På den anden side, når du har din computer derhjemme, tilsluttet på dit skrivebord, vil du måske have alt tændt, så du kan oprette en profil til det.

Opsæt varsler:

En anden stor funktion ved Battery Optimizer er muligheden for at indstille advarsler om brug af batterier. Du kan enten blive underrettet, når batterilevetiden falder under en selvbestemt mængde minutter eller når batteriforbruget stiger med en vis procentdel. Dette er meget nyttigt for folk, der ønsker at tilpasse de advarsler, de modtager om deres batteriforbrug i stedet for at få en advarsel, når batteriet er ved at dø.

Nå håber vi, du kan lide Battery Optimizer! Det er et revolutionerende nyt produkt, der er første i sin art, og vi ser frem til at høre, hvad du synes om det!

Download batterioptimering her

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet