Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Brug en SSD til dramatisk at forbedre Windows performanceUse a SSD to dramatically improve Windows performance

For nylig besluttede vi at opgradere harddisken til en af ​​vores 2 årige Sony Vaio laptops her på kontoret. Den bærbare computer udførte beundringsværdigt i betragtning af dens komponenter og hvad der blev indlæst på det. Vi havde en række programmer indstillet til at køre på Windows opstart, herunder Skype, SugarSync (backup), Norton Internet Security, Snagit og et par andre apps. Præcis mange programmer, som vi ønsker at køre hele tiden for nemheds skyld. Vi forsøger at sikre, at alle applikationer, som vi ikke bruger hele tiden, er deaktiveret fra starten af ​​Windows.

Vi havde optimeret Windows-registreringsdatabasen , defragmenteret registreringsdatabasen , opdateret driverne , ryddet de midlertidige filer og defragmenteret harddisken. I det væsentlige fulgte vi ReviverSoft 9-trinsplanen for at forbedre din pcs ydeevne.

Selv med alle disse optimeringer på grund af de applikationer, vi havde sat til at indlæse ved starttidspunktet og de normale Windows 7-opstartsprocesser, der sker, når Windows indlæser, er vores tid fra at trykke på tænd / sluk-knappen for at køre i Windows 7 med alle applikationer lastet var 5 minutter. For mange af jer kunne en 5 minutters Windows starttid være en drøm, men det var for lang tid for os. For dem der undrer, var drevet i Sony laptop en Hitachi 512GB 5400RPM-drev (billedet nedenfor), så det er ikke den hurtigste mulige, men det er et typisk drev bundtet i de fleste bærbare computere.

Med solid state harddiske (SSD’er) bliver billigere og billigere på dagen besluttede vi at det var tid opgradere harddisken i vores Sony Vaio og bruge en SSD. Amazon havde en aftale om en 256GB crucial SSD for $ 199.99 USD så vi hoppede på det, og det kom i posten et par dage senere (SSD afbildet nedenfor).

Vi vil sende flere artikler om trinene (og problemerne) ved at ændre drevene i fremtidige stillinger, men resultaterne af opgraderingen var meget imponerende! Vi gik fra en 5 minutters Windows starttid ned til 47 sekunder! Det er en 6,38 gange hurtigere belastningstid end det foregående drev. Hvis vi starter denne computer op en gang om dagen hver dag i 1 år, ville vi spare os i løbet af 24 timers ventetid på vores computer til at starte! Temmelig fantastiske ting.

Den anden store bivirkning ved opgraderingen var, at fordi SSD’en ikke har bevægelige dele i den, bruger den også mindre strøm. Når den er fuldt opladet og frakoblet fra strømmen, er den estimerede resterende tid på batteriet steget med 2 timer. Ikke dårligt, huh?

Dette er et godt eksempel på en forholdsvis enkel og ikke for dyr opgradering, som du kan lave til din pc, der får dig til en dramatisk stigning i ydeevnen. Dette er helt sikkert et meget overbevisende alternativ til at bruge pengene til at købe en ny computer.

Med alt dette sagt, er større SSD’er stadig meget dyre. Mens dette 256 GB-drev kun var $ 200, købte vi det engang to gange, størrelsen koster mere end dobbelt så meget. På en bærbar computer har du sjældent mulighed for at have to harddiske enten, så du kan ikke bare, men to drev mindre og spare penge end at købe et større drev. Så hvis du har brug for pladsen på et drev i computeren, kan en SSD være en meget dyr løsning. I denne situation besluttede vi at flytte alle medierne (fotos, videoer og musik) fra denne bærbare computer til en ekstern harddisk. Du kan ganske nemt finde en 1TB ekstern harddisk til under $ 100, som ville gøre dette job for de fleste mennesker ganske godt.

Vi håber, at disse oplysninger er nyttige til dig, når du afvejer dine alternativer til opgradering af din computer vs at købe en ny. I dette tilfælde har opgraderingen til en SSD givet denne bærbare en ny lejekontrakt på livet, og vi har nu ikke engang tid til at lave kaffe, mens vi venter på, at computeren starter om morgenen!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet