Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Navigering Windows 8 – Apps, skærme og mereNavigating Windows 8 – Apps, Screens and More

Navigering Windows 8 kan være vanskelig for brugere af første gang

Hvordan går du tilbage? Denne tankegang kan krydse dig selv mange gange, mens du navigerer rundt i Windows 8, især i den nye grænseflade, tidligere kaldet Metro, men nu lige kaldet “Windows 8 Style”, fordi du mangler et bedre udtryk.

NAVIGERING MELLEM WINDOWS 8 STYLE APPS

Når du har en Windows 8 Style-applikation åben, er der ingen indlysende måder at navigere til en anden app eller komme tilbage til, hvor du var før. Hvis du var på en tablet, ville du måske have en “tilbage” -knap, men der er ingen sådan nøgle på dit tastatur.

Løsningen er at flytte musen til et af de venstre hjørner. Du får se et miniaturebillede med det senest anvendte Windows 8 Style-program. Hvis du klikker på denne miniature, kommer du til den senest anvendte app. Hvis du vil have en liste over alle dine seneste apps, skal du trække musen fra hjørnet mod venstre midtpunkt. Du får se miniaturebilleder af alle dine seneste Windows 8-apps vises. Klik på en af ​​dem for at skifte.

Du kan også foretage disse miniaturer vises ved at holde Windows-tasten + Tab. Slip fanen, mens du stadig holder Windows-nøglen, og tryk derefter flere gange på Tab for at rulle gennem apps. Slap af tastaturet for at skifte.Hold Windows + Tab nede, og tryk på Tab for at vælge en nyere app.

NAVIGERING MELLEM DESKTOP & LEGACY APPS

Bemærk, at ovenstående navigation kun virker til Windows 8 Style apps, der lever på startskærmen. Apps, der kører fra skrivebordet, og ældre apps designet til Windows 7 og tidligere, kan lige så godt være usynlige for den nye navigation. Der er en lignende tastaturgenvej til at navigere mellem alle apps, og du kan være bekendt med det fra Windows 7 og tidligere: Alt + Tab . Faktisk vil selv Windows 8 Style apps vises her.Alt + Tab app switch skærm ser stort set ud til tidligere Windows versioner.

NAVIGERING MELLEM START-SKÆRMEN OG DESKTOPEN

Du kan altid trykke på Windows-tasten for at gå mellem skrivebordet og startskærmen. Vidste du, at du også kan trykke på Windows Nøgle + D fra Windows Startskærm for at gå til skrivebordet? (Hvis du trykker på den igen, mens du er på skrivebordet, slettes den.)

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet