Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Unboxing af Microsoft overfladen med Windows 8Unboxing the Microsoft Surface with Windows 8

Vi bestilte os selv en Microsoft Surface RT tablet tidligere i denne måned, og det kom i morges. Vi var meget glade for at buste åbne kassen og vi troede vi ville video processen. God fornøjelse!

Video Transcript:

Hej gutter. Mark Beare fra ReviverSoft. I dag er 26. oktober, som mange af jer ved, er udgivelsesdatoen for Windows 8. Det er også udgivelsesdatoen for Microsoft Surface RT Version. Vi havde en på forhåndsbestilling, og vi har været meget spændte på at modtage det, og her er det. Vi troede, at vi ville afkasse det foran alle jer på video. Vi har lige modtaget dette i posten omkring en halv time siden. Jeg skal bare afkaste den nu. Pas på ikke at ridse det for meget, før du rent faktisk får kassen ud før overfladen. Det er en smuk snygg boks. Det er faktisk ret tungt. Dette er 64-gigabyte-modellen med tastatur. Det ser ud til at du bare skal tage båndet væk herfra. Tag det af. Det er 64 gigabyte. Dette trækker bare ud. Det ligner lidt mere tape. Måske ikke. Her er tastaturet, som vi bestilte med enheden. Dette er touch-tastaturet, ikke typen tastatur. Den kommer i sort. Vi forsøger at forbinde det på et øjeblik. Det ser ud som overfladen er herinde. Noget mere tape at tage af. Jeg kan bare klippe det.
Okay. Der er hun. Det er en smuk flot udseende enhed. Faktisk er det ikke så tungt, som jeg troede. Det føles om det samme som en … sandsynligvis det samme som en iPad. I kassen har du overfladen. Du har en oplader her. Det har en flip-out prong til USA Jeg er ikke sikker på, hvordan det vil fungere for resten af ​​verden. Du har et Windows 8-klistermærke på siden. Det er en interessant strømforbindelse.
Også i boksen ser det ud til, at vi lige har fået en slags manual. Det forklarer, hvordan man bruger Windows 8 på en tablet. Det giver et par forskellige ting om bevægelser, hvordan man navigerer Windows 8. Jeg er lidt overrasket over, at de ikke giver flere anbefalinger om, hvordan man bruger det, fordi mange af klagerne om Windows 8 har været om læring kurve. Især med denne touch-screen-enhed tror jeg, at der er lidt af en indlæringskurve, men vi finder ud af det lidt senere.
Det ligner alt inde i kassen, så lad os tænde denne ting og se, hvordan det går. Typisk plastindpakning. Jeg siger, det er en rigtig flot enhed. Det føles godt i hånden. Jeg tænder det. Mens det støder op, prøver jeg dette hængsel, som vi har hørt om. Åh, det føles godt. Det føles rigtig flot. Det lader til, at det bare lægger op. Vi har fået Windows til at starte for første gang. Tastaturet forbinder rigtig pænt. Det har en god snap til det. Vi skal vælge vores sprog. Jeg er lidt overrasket over, at knapperne ikke er lidt større til berøring. Lad os navngive enheden. Tilslut Wi-Fi. Det kan ikke lide mit kodeord til Wi-Fi. Lad mig prøve igen.
Jeg vil prøve tastaturet. Tastaturet fungerer faktisk ret pænt. Det føles meget underligt at bruge et tastatur, men det ser ud til at genkende tegn ganske godt. Jeg har ikke meget held og lykke til at oprette forbindelse til Wi-Fi, så vi fortsætter videre. Jeg skal bare lave et login for at komme ind i Windows 8. Det har disse sjove små kliklyde, når du skriver ind i tekst. Jeg kommer bare til at sandsynligvis indtaste i den værste adgangskode, der er muligt for nu. Brug ikke et kodeord som dette. Vi navngiver det efter vores lille figur Reggie. Det lader til, at det bare starter Windows nu. Så du ser, vi har et kamera her på bagsiden. Vi har en USB-port der, mini HDMI, hovedtelefonstik, volumen rocker. På bunden har du lige fået stik til tastaturet, og det vil også være opladeren. Det er det.
Det ser ud til at det er klar til at køre. Det fortæller mig at skubbe fra enhver kant til at starte, så jeg kan svinge. Det virker ikke rigtig korrekt. Måske vil jeg prøve fra denne side. Jeg har ikke meget held med den oprindelige opsætning. Hmm. Det var desværre ikke så intuitivt.
Fedt nok. Det er Surface guys. Dette er 64-gigabyte RT Version. Pro-versionen, som vil have et fuldt Windows-operativsystem, der kører på det, vil blive udgivet engang i fremtiden. Vi har ikke modtaget nogen oplysninger om prisfastsættelse eller tilgængelighed, hvilket er ikke så godt af Microsoft, men ja, vi vil lege med dette i løbet af de næste par dage. Vi håber, at du har haft denne video. Tak gutter.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet