Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Deaktivere Windows Services SikkerDisabling Windows Services Safely

Du har måske hørt fra internettet eller fra en ven, som deaktiverer unødvendige og ubrugte Windows Services, ville fremskynde din computer.

Bare rolig, du har helt rigtigt. Men du skal være forsigtig med hvilke tjenester du vælger at deaktivere.

Windows Services Menu

For at komme til menuen for at deaktivere og aktivere tjenester, skal du klikke på Start ( Windows Nøgle + X i Windows 8), klikke på søgefeltet og indtaste services.msc og køre det program, det giver dig.

Disabling Windows Services
Det skal se sådan ud.

Inde i programmet får du en liste over tjenester med deres navn, en beskrivelse og deres aktuelle status. For at deaktivere en tjeneste skal du højreklikke på den og klikke på Stop . Klik på Genstart for at genoptage tjenesten.

Som regel skal du forsøge ikke at ødelægge for mange Windows-tjenester. Hvis du deaktiverer disse tjenester, vil programmer, der afhænger af dem, ikke virke, og du vil ikke risikere at ødelægge computeren. Der er dog nogle Windows-tjenester, som du sandsynligvis ikke har brug for. De er:

Disabling Windows Services
Her er en liste over alle Windows Services på din computer.

Windows Biometrisk Service

Windows Biometric Service er til at indfange biometriske data. Dybest set ting som fingeraftryk scannere. Hvis du ikke bruger disse, skal du deaktivere den.

Windows CardSpace

Dette gælder for sikkerhedskort. Endnu en gang, hvis du ikke bruger det …

Windows Media Center Services

Alt, der begynder med Windows Media Center, kan deaktiveres, hvis du ikke bruger Windows Media Center. Windows Media Center er ikke det samme som Windows Media Player, og Media Center er noget, som meget få mennesker bruger.

Fax

Hvis video dræbte radiostjernen, dræbte enhver form for moderne kommunikation bogstaveligt talt faxmaskinen. Hvis du af en eller anden grund stadig skal bruge faxmaskiner, skal du holde denne funktion tændt – hvis det ikke er tilfældet, sluk det.

Forældrekontrol

Denne er fra Windows Vista og er stadig til stede i Windows 7 for at gøre det muligt for baglæns kompatibilitet. Deaktiver den, medmindre du har brug for det.

Remote Desktop Services

Alt, der begynder med Remote Desktop, kan deaktiveres, hvis du ikke bruger nogen tjenester, der drejer sig om dette. Det er også en god ide, fordi nogle vira kan tillade din computer at blive styret eksternt, og du vil ikke have det. Bemærk, at officielle Windows-serviceteknikere kan bruge Remote Desktop til at hjælpe dig med at reparere din pc, så husk det.

Windows Services: Bundlinjen

Hovedlinjen er, at langt de fleste tjenester, der er aktive i Windows på et givet tidspunkt, er afgørende for dit system og bør ikke deaktiveres. Hvis du ser nogen mystiske tjenester, der ligner, at de kunne være ondsindede, skal du foretage en hurtig Google-søgning, før du deaktiverer dem. Gå ikke rundt med at aktivere eller deaktivere tjenester, hvis du ikke ved, hvad de gør – dog vil de fleste valgfrie tjenester fortælle dig, hvilket program der bruger dem og af hvilken grund. For eksempel vil en service, der kører til Skype, fortælle dig det – og hvis du ikke vil bruge Skype (eller ikke bruger det i øjeblikket) deaktivere det og genstart det, når du har brug for det.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet