Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Udskiftning af din laptop batteriReplacing your Laptop’s Battery

Hvis dit batteri fejler, har du et dyrt problem at løse. Replacement laptop batterier koster typisk $ 100 og op – og det er vigtigt, at du køber dem fra din producent, eller hvis du køber fra Amazon eller Newegg, skal du sørge for, at batteriet er OEM, til originaludstyrsproducent. Med andre ord skal batteriets mærke matche din bærbare mærke.

Tredjeparts bærbare batterier, der sandsynligvis er billigere, har en tendens til at have ringere batterilevetid og endda tendens til at være ligefrem usikre. Køb ikke bærbare batterier fra andre virksomheder – jeg kan ikke understrege det nok.

Replacing your Laptop's Battery
Hvis du køber et dårligt batteri, kan det være dit skød.

For at bestemme hvilket batteri du skal købe, skal du først identificere din bærbare producent og derefter modellen til din bestemte maskine. Et producentnavn og serienavn findes generelt i branding på din bærbare computer, og modelnummeret bliver normalt trykt på bunden af ​​den bærbare computer.

Hvis du stadig har tilfældet for din bærbare computer, kan du bruge boksnings- og instruktionsmanualerne til at finde ud af din bærbare modelnummer – ellers skal du søge efter din producent og produktlinje, indtil du finder et foto af den bærbare computer, der ser bedst ud som din. Søg grundigt – køb af det forkerte batteri kan resultere i en batterisyredansdans, som jeg er sikker på, at du ikke vil opleve.

Efter at have bestemt din serie og model, skal du gå til din fabrikants hjemmeside og begynde at kigge efter, hvor du kan købe nye batterier. Hvis du ikke kan, skal du gøre en søgning for at finde, hvor du kan købe udskiftningsbatterier til din maskine eller gå til en lokal tech shop for at se, hvordan de kan hjælpe dig.

Nogle gange vil en producent sælge batterier med forskellige antal celler i dem. Jo flere celler, jo længere batteriet varer , men jo tyngre den bærbare computer vil være med batteriet inde i det. Det er en afvejning.

Når du har fundet dit nye batteri, tillykke!

For at gøre denne vare længere, skal du sørge for ikke at holde den tilsluttet hele tiden. En god idé er at vente, indtil dit batteri bliver lavt for at oplade det, lad det være fuldt opladet, og tag det ud igen – mens det lyder dumt, har det tendens til at lade batterierne vare længere, fordi de i sidste ende løbe tør for genopladningscyklusser, og at holde din laptop tilsluttet 24/7 kan resultere i, at disse cykler bliver fortæret så dårligt, at du ikke kan gå en time uden at finde en stikkontakt. Overvej også at bruge vekselstrøm, når du kan.

Endelig kan vores gratis app, Battery Optimizer , også hjælpe dit batteri langt længere mellem opladninger. Prøv det!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet