Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Gendannelse af en fil, der er blevet slettet permanentRecovering a File that’s been Deleted Permanently

Det sker for alle. Du tømmer papirkurven og derefter indser, at der var noget derinde, du stadig havde brug for. Heldigvis, hvis du handler omhyggeligt, kan disse filer stadig stadig hentes. Der er to ting, du skal gøre, før du gør noget andet. Først skal du bruge computeren med de slettede filer så lidt som muligt, mens du går igennem denne proces. For det andet beslutte, hvor meget risiko du er villig til at acceptere, når du forsøger at få dine data tilbage.

Hvorfor stoppe med at bruge computeren? Der er meget god grund til dette. Når du sletter en fil fra din computer, slettes kun henvisninger til filerne – de faktiske data er stadig der. En bivirkning er, at det rum, hvor dataene er “levende” på harddisken, er markeret som ledige. Jo mere du bruger din computer, jo større er dine chancer for, at dele af dine slettede filer vil blive udsat til fordel for nye data.

Hvorfor overveje risikofaktoren? Helt enkelt vil sænkning af din risiko ende med at koste dig flere penge. Ved et minimum skal du få nogle gratis værktøjer og et andet drev for at gemme data, der er genoprettet. Hvis du vil minimere risikoen, vil du miste dine data, skal du indgå kontrakt med en professionel data recovery service. Dette kan koste hundredvis, hvis ikke tusindvis, men maksimerer chancen for, at du får dine data tilbage. Da hjemrejselsforsøg kan ødelægge din chance for professionelt opsving, er det bedst at tænke dette igennem, inden du starter.

Så før du kommer i gang, sørg for at have alt, du har brug for.

 1. En anden harddisk til at gemme inddrevne data.
 2. En eller flere slettede filgendannelsesværktøjer. Undelete Plus og Recuva er populære gratis værktøjer. Prøv Boomerang Data Recovery og Data Rescue 3 for en betalt mulighed. Begge vil tillade at scanne, men ikke gemme før du betaler.
 3. En anden computer til at køre genoprettelsen fra (så du behøver ikke at installere softwaren til den samme harddisk, der har dine slettede data.)

Uanset hvilket værktøj du forsøger, vil den grundlæggende proces være den samme.

 1. Vælg det drev, der indeholder de slettede filer.

  Recovering a File that's been Deleted Permanently
  Vælg det drev, du vil gendanne data fra.

 2. Fortæl værktøjet, at du vil gendanne slettede filer.
 3. Gå finde noget andet at gøre, mens værktøjet scanner dit drev for filer.

  Recovering a File that's been Deleted Permanently
  Det kan se interessant ud, men denne proces kan tage flere timer.

 4. Se igennem de gendannede data for de typer filer, du søgte. Der er sandsynligvis mange systemfiler, du ikke genkender. Dette er normalt. Sletningsprocessen ødelagde sandsynligvis navnene på de gamle filer. Kontroller først, hvor filerne tilhørte, og søg derefter efter mapper kaldet “Tabte filer”, “RAW-filer” og “Ukendte filer”. Det er her, hvor de fleste forsyningsvirksomheder sætter genstande, der har mistet deres navne. Det kan tage lidt tid at gå igennem.
 5. Når du har fundet noget, du har brug for, gem det til den ekstra harddisk. Hvis du gemmer det til det originale drev, kan du holde dig fra at prøve et andet værktøj på dataene.
 6. Hvis du ikke finder det, du leder efter, skal du ikke være bange for at prøve et andet program. Der er ofte store forskelle i, hvad forskellige forsyningsselskaber vil komme sig til.

Ved at træffe kloge beslutninger, kan du ofte få tilbage filer, der er blevet slettet. Det vil tage lidt tid at gå igennem hele processen, og resultaterne kan være rodet, hvis du sletter et stort antal filer. Men med lidt tålmodighed og omhyggeligt arbejde kan du få dine data tilbage.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet