Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til ACPI BIOS FATAL ERROR Blue Screen of Death fejlA Guide to the ACPI BIOS FATAL ERROR Blue Screen of Death Error

“ACPI BIOS FATAL ERROR” BSOD (Blue Screen of Death) kan vises, når Basic Input / Output System (BIOS) registrerer en fejl i computerens hardware eller et problem med den installerede enhedsdriver. Den defekte komponent tvinger systemet til at genstarte, hvilket kan resultere i tab af ikke-gemte data. Denne BSOD-fejl betegnes undertiden som en Stop-meddelelse eller fejlkontrol, og vises normalt, når BIOS registrerer en fejl i hardwaren, såsom overophedning af komponenter og en fejlagtig strømkilde.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “ACPI_BIOS_FATAL_ERROR” og “Windows STOP0x000000E0. Nogle Windows XP-brugere har rapporteret denne BSOD-fejl, som normalt vises på skærmen under systeminstallationen

For at rette fejlen “ACPI BIOS FATAL ERROR” BSOD bør du kontrollere computeren for mulige årsager til overophedning, som f.eks. Blokerede udluftninger og funktionsfejlfugter. Du kan gøre dette ved at lægge dine hænder tæt på ventilationsfladerne bag eller ved siden af ​​CPU’en for at kontrollere luftstrømmen, som skal være kontinuerlig og ikke varm på huden. Dårlig luftmængde og blokerede ventilationskanaler kan øge systemets indre temperatur, hvilket resulterer i BSOD fejlen. Udfør en lignende kontrol af ventilatoren, der er installeret i strømforsyningen, for at sikre, at den fungerer for at forhindre overophedning af strømkildekomponenterne.

Hvis ventilatorerne fungerer korrekt, kan BSOD-fejlen skyldes en defekt i hukommelsen, CPU’en eller anden nyinstalleret hardware. I denne situation skal du huske eventuelle seneste ændringer i systemet, såsom nyinstallerede applikationer eller hardware. Bekræft installation af video- og hukommelseskort, som skal fastgøres sikkert i de tildelte slots, og stram forbindelserne til diskdrevskablerne. Hvis BSOD-fejlen vedvarer efter at have udført disse checks, vil det være en hjælp til at identificere den defekte komponent ved at anvende en diagnostisk disk.

Som altid bedes du forlade nogen kommentarer eller spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spørg os et spørgsmål på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet