Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til BitLocker FATAL ERROR Blue Screen of Death fejlA Guide to the BITLOCKER FATAL ERROR Blue Screen of Death Error

Fejlen “BITLOCKER FATAL ERROR” BSOD (Blue Screen of Death) kan vises under initialiseringsprocessen til Windows Vista, 2008 og Windows 7 og 8. Denne fejl vises, når der opstod en fejl i Bitlocker Drive Encryption, hvorfra den ikke kunne gendannes . Bitlocker-drevkryptering bruger AES-algoritmen til at beskytte kodede data og er ansvarlig for fuld disk kryptering eller kryptering af hele volumener.

Denne BSOD-fejl skyldes beskadigede data- og filstrukturer. Det sker også på grund af ændringer i software og applikationer, ændringer i BIOS boot rækkefølge, der resulterer i opstart af et andet drev foran harddisken, ændringer i master boot record (MBR) og tilføjelse og fjernelse af nogle hardware.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “BITLOCKER_FATAL_ERROR” og “STOP 0x00000120”. Nogle brugere af Windows Operating System har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet.

For at løse fejlen “BITLOCKER FATAL ERROR” BSOD skal du identificere beskadigede data og filer ved at køre check diskprogrammet. For at gøre dette skal du åbne Denne computer og højreklikke på det drev, du vil validere, fra højre rude. Klik på fanen Egenskaber og værktøjer, og klik derefter på Kontroller nu under menuen Fejlfinding, der vises på computerskærmen. Kontroller indstillingen Automatisk fejlfinding af systemfejl, og følg derefter de instruktioner og vejledninger, der vises på skærmen.

Du kan foretage en mere omfattende reparationskontrol og -validering ved at vælge indstillingen Scan til og forsøg på gendannelse af dårlige sektorer, der vises på skærmen. Denne indstilling kræver en længere behandlingstid sammenlignet med løsningen Automatisk fejlfinding, men giver en mere komplet validering af drevet.

Hvis BSOD-fejlen skyldes ændringer i konfigurationen og fjernelsen eller installationen af ​​programmer og enheder, kan du løse problemet ved at bruge den sidst kendte, gode konfiguration. Du skal starte computeren og trykke på F8-tasten, før Windows-logoet vises på skærmen for at få vist Windows Advanced Options Menu. Brug piletasten til at fremhæve sidst kendte gode konfiguration, og tryk derefter på Enter.

Som altid bedes du forlade nogen kommentarer eller spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spørg os et spørgsmål på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet