Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til den fatal systemfejl Blue Screen of Death fejlA Guide to the FATAL SYSTEM ERROR Blue Screen of Death Error

Fejlen “FATAL SYSTEM ERROR” BSOD (Blue Screen of Death) kan vises under initialiseringsprocessen til Windows XP. Denne fejl opstår normalt, når operativsystemet ikke kan finde en enhedsdriver (SYS-fil), eller hvis den eksisterende fil er beskadiget eller beskadiget. Denne fejl henvises til i mange tilfælde som et systemkrasj, hvor systemet stopper på grund af usikre driftsforhold. Det betyder at installere den nødvendige enhedsdriver eller udskifte den beskadigede fil, kan løse denne BSOD-fejl.

I nogle situationer kan denne BSOD-fejl skyldes en beskadiget eller manglende User32.dll-fil, som er kerneprocessen i Windows XP-operativsystemet, der opbygger brugergrænsefladen med installerede enheder. Funktionerne i denne DLL-fil inkluderer vinduestyringskontrol til standardprocesser, behandling af brugerindgange fra musen og tastaturet, visning og styring af musemarkørmarkøren og andre processer, der vedrører brugerindgange og standardkontroller.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “FATAL SYSTEM ERROR” og “Windows STOP0xC000026C” eller “Windows STOP0xc0000221 [Kan ikke indlæse enhedsdriveren] Driver_Name”, hvor Driver_Name er enhedsdriverfilen, der forårsagede fejlmeddelelsen. Nogle brugere af Windows XP har rapporteret denne BSOD-fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet som:

FATAL SYSTEM ERROR

For at rette fejlen “FATAL SYSTEM ERROR” BSOD, identificer hvilken af ​​de to sandsynlige situationer der kan have forårsaget fejlen. Hvis fejlen skyldes en manglende eller beskadiget enhedsdriverfil, skal du installere eller erstatte filen ved at åbne Windows XP Recovery Console. Du kan gøre dette ved at indsætte Windows XP-cd’en i cd- eller dvd-rom-drevet for at genstarte computeren og derefter trykke på R efter fremkomsten af ​​skærmen “Velkommen til opsætning”. Når kommandoprompten vises, skal du skrive cd windows \ system32 \ drivers, og derefter følge vejledningen til omdøbe den skadede driverfil. Hvis der mangler en driverfil, skal du følge vejledningen til kopiering af enhedsdriveren fra cd’en til Windows XP til mappen til drivere.

Hvis fejlen skyldes ødelagt eller manglende User32.dll-fil, skal du følge procedurerne for åbning af Windows XP Recovery Console og derefter skrive cd-vinduer \ system32, når kommandoprompten vises, tryk ENTER, og indtast derefter ren user32.dll user32.bak og tryk på ENTER for at omdøbe DLL-filen.

Når du har udført nogen af ​​de to procedurer, skal du skrive exit og derefter trykke på ENTER. Fjern Windows XP CD-ROM’en fra drevet og genstart computeren. Hvis proceduren ikke afhjælper fejlen, skal du muligvis udføre en reparationsinstallation eller en systemopgradering på stedet.

Hvis disse to løsninger ikke løser problemet, kan du også prøve at trykke på F8-tasten, mens computeren starter, og vælg Avancerede indstillinger og derefter Senest kendte gode konfiguration . Dette vil starte din computer ved hjælp af den sidste velkendte konfiguration (dette er en systemgendannelse, men det bør ikke påvirke dine filer).

Som altid bedes du forlade nogen kommentarer eller spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet eller spørg os et spørgsmål på ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet