Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til BOOTLOG ENABLED Blue Screen of Death fejlA Guide to the BOOTLOG ENABLED Blue Screen of Death Error

BOOTLOG_ENABLED BSOD (Blue Screen of Death) -fejlen kan vises under initialiseringsprocessen til Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Det betyder, at Boot Logging er aktiv, og computerens nødstop er implementeret for at forhindre skade og tab af data. Startlisten indeholder en liste over alle programmer, der indlæses under opstartsprocessen, og bruges som hjælp til at diagnosticere fejl, der opstår under opstartsprocessen.

2

BSOD-fejlen skyldes normalt et ustabilt registreringssystem eller beskadigede filer, som f.eks. Beskadigede systemfiler, der resulterer i opstartsfejl. Skader på systemfiler opstår normalt fra den ufuldstændige afinstallation af programmer, ufuldstændige softwareinstallationer, systemgendannelse mod malware og spywareangreb og brugen af ​​forkerte metoder til sletning af applikationer og enheder.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “BOOTLOG_ENABLED” og “STOP 0x000000B7”. Nogle brugere af Windows OS har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet.

Du kan løse “BOOTLOG ENABLED” BSOD ved at anvende System Restore procedurer. Denne proces gør det muligt for computeren at gendanne sig fra systemfejl og andre problemer ved at vende tilbage til computerens tilstand til et tidligere punkt. For at gøre dette skal du klikke på knappen Start og derefter klikke på Alle programmer, Tilbehør, Systemværktøjer og derefter vælge Systemgendannelse. Når det næste vindue vises, skal du vælge indstillingen Gendan min computer til en tidligere tid, og klik derefter på Næste. Vælg det seneste gendannelsespunkt fra listen, der vises på skærmen, og klik derefter på Næste. Følg de instruktioner, der vises på skærmen, og genstart derefter computeren, når restaureringen er afsluttet.

Du kan også prøve at indlæse den sidst kendte gode konfiguration, hvilket er en opsving til alle versioner af Windows. Start computeren, og tryk derefter på F8-tasten, før Windows-logoet vises på skærmen. Dette giver dig adgang til Windows Advanced Options Menu. Brug piletasten til at fremhæve sidst kendte gode konfiguration, og tryk derefter på Enter.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet