Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til BOOTLOG ILAGT Blue Screen of Death fejlA Guide to the BOOTLOG NOT LOADED Blue Screen of Death Error

Fejlen BOOTLOG_NOT_LOADED BSOD (Blue Screen of Death) kan forekomme under initialiseringsprocessen til Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Det betyder, at der er opstået et problem under opstartsprocessen på grund af manglende indlæsning visse opstart filer. Startfilerne kan være manglende eller beskadiget, og computerens nødstop er implementeret for at forhindre skade og tab af data.

2

BSOD-fejlen skyldes normalt et ustabilt registreringssystem eller beskadigede filer, som f.eks. Beskadigede systemfiler, der resulterer i opstartsfejl. Tilstedeværelsen af ​​beskadigede filer destabiliserer systemet og resulterer i fejl, når de nødvendige links ikke findes under systemstart.

Skader på systemfiler skyldes faktorer som ufuldstændig afinstallation af programmer, ufuldstændige softwareinstallationer og brugen af ​​forkerte metoder til sletning af applikationer og enheder. Malwareangreb kan også forårsage kritisk skade på systemfiler.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “BOOTLOG_NOT_LOADED” og “STOP 0x000000B6”. Nogle brugere af Windows OS har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet.

Du kan løse BOOTLOG_NOT_LOADED BSOD ved at anvende System Restore-procedurer. Denne proces gør det muligt for computeren at gendanne sig fra systemfejl og andre problemer ved at returnere systemfiler og programmer til et tidligere tidspunkt, hvilket kaldes gendannelsespunktet.

For at udføre en systemgendannelse skal du lukke alle programmer og filer og genstarte computeren. Klik på knappen Start, og skriv derefter Systemgendannelse i søgefeltet. Fra listen over søgeresultater skal du klikke på Systemgendannelse og indtaste administratoradgangskoden, når du bliver bedt om at angive disse oplysninger. Følg anvisningerne og instruktionerne på skærmen for at vælge et gendannelsespunkt, og genstart derefter computeren, når restaureringen er afsluttet.

Was this post helpful?
Yes
NoFandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.
Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet