Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til BUGCODE NDIS DRIVER Blue Screen of Death fejlA Guide to the BUGCODE NDIS DRIVER Blue Screen of Death Error

BUGCODE_NDIS_DRIVER BSOD (Blue Screen of Death) -fejlen kan vises under initialiseringsprocessen til Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Det betyder, at der er opstået et problem under indlæsningen af ​​en defekt driver til et netværk enhed. Denne fejl fremmer abrupt afbrydelse af computeren for at forhindre skade og tab af data.

BSOD-fejlen skyldes normalt de fejlbehæftede operationer, der udføres af føreren til en nyinstalleret netværkshardware. Driveren kan være beskadiget, forældet eller er uforenelig med operativsystemet. Installation af en netværkshardwareenhed, som er uforenelig med computeren, kan også forårsage denne fejl.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “BUGCODE_NDIS_DRIVER” og “STOP 0x0000007C”. Nogle brugere af Windows OS har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet som:

BUGCODE_NDIS_DRIVER

Du kan løse fejlen BUGCODE_NDIS_DRIVER BSOD forårsaget af en defekt driver eller en inkompatibel hardwareenhed ved at afinstallere det seneste installerede program og enheden. Hvis du vil afinstallere i Windows Vista og 7, skal du klikke på Start, Kontrolpanel og derefter Programmer og funktioner. For Windows XP skal du klikke på knappen Start, Kontrolpanel og derefter Tilføj eller fjern programmer. Du kan bruge piletasten til at fremhæve softwaren, der skal afinstalleres, og derefter trykke på Afinstaller eller Fjern.

Alternativt kan du bruge Driver Reviver til at opdatere eller rulle dine computerdrivere tilbage. Hvis en forældet driver er årsagen til problemet, så løser dette problemet.

Du kan også deaktivere, opdatere eller tilbagestille den defekte driver for at løse BSOD-fejlen. For at gøre dette i Windows XP skal du klikke på Start, højreklik på Computer og derefter vælge Systemegenskaber i rullemenuen. Fra denne fane skal du vælge Hardware og derefter klikke på knappen for Enhedshåndtering. Find den driver eller hardware, der er blevet identificeret for at forårsage BSOD-fejlen, dobbeltklik på elementet, og vælg derefter fanen Driver. Fanen Driver giver mulighed for at opdatere, vende tilbage til en ældre version, deaktivere eller afinstallere driveren. Følg vejledningen og instruktionerne på skærmen for at udføre den valgte indstilling.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet