Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til BUGCODE ID DRIVER Blue Screen of Death fejlA Guide to the BUGCODE ID DRIVER Blue Screen of Death Error

BUGCODE_ID_DRIVER BSOD (Blue Screen of Death) -fejlen kan vises under initialiseringsprocessen til Windows XP, Vista, 2000, 2008 og Windows 7 og 8. Det betyder, at der er opstået et problem under indlæsningen af ​​en NDIS (Network Driver Interface Specifikation) driver, hvilket resulterede i computerens nødstop for at forhindre skade og tab af data. NDIS-driveren angiver standardgrænsefladen mellem lagdelte netværksdrivere og er ansvarlig for at opretholde parametrene og statussen for netværksdrivere.

2

BSOD-fejlen skyldes normalt de fejlbehæftede operationer, der udføres af applikationer og drivere, især netværkshardwaredrivere. Det skyldes også installationen af ​​en netværkshardwareenhed, der er uforenelig med operativsystemet. Uforeneligheder med hardware omfatter hukommelse og BIOS (Basic Input / Output System) inkompatibiliteter, og interrupt request (IRQ) konflikter.

Denne BSOD-fejl er også kendt som “BUGCODE_ID_DRIVER” og “STOP 0x000000D2”. Nogle brugere af Windows OS har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet.

Du kan løse fejlen BUGCODE_ID_DRIVER BSOD forårsaget af en defekt driver ved at anvende den sidst kendte gode konfiguration, hvilket er en genoprettelsesfunktion i Windows, der gendanner computeren til de nyeste indstillinger, der tillod glatte operationer. For at gøre dette skal du genstarte computeren og derefter trykke på F8, før operativsystemet er indlæst for at få adgang til menuen Avancerede indstillinger. Brug piletasterne til at fremhæve sidst kendte gode konfiguration, og tryk derefter på Enter.

Alternativt kan du bruge Driver Reviver til at opdatere din computer drivere. Hvis en forældet driver er årsagen til problemet, så løser dette problemet.

For at løse BSOD-fejlen, der skyldes uforenelighed med hardwaren eller med driveren, skal du afinstallere den hardware eller driver, der forårsager fejlen. For at gøre dette i Windows 8 skal du trykke på Windows-tasten og X sammen, klikke på Kontrolpanel og derefter vælge Programmer og funktioner. Fremhæv applikationen for at afinstallere ved hjælp af piletasten, og klik derefter på Afinstaller. I Windows XP, Vista og Windows 7 kan afinstallationsprocessen ske ved at klikke på Start, Kontrolpanel, Tilføj eller fjern programmer til Windows XP og Programmer og funktioner til Windows 7 og Vista og derefter vælge softwaren til at afinstallere og Klik på Fjern / Afinstaller.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet