Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til CID_HANDLE_DELETION Blue Screen of Death fejlA Guide to the CID_HANDLE_DELETION Blue Screen of Death Error

CID_HANDLE_DELETION BSOD (Blue Screen of Death) -fejlen kan vises under initialiseringsprocessen til Windows Vista, XP og 2000 og Windows 7 og 8. Det betyder, at operativsystemet har registreret et problem med en enhedsdriver, og den automatiske afbrydelse af computeren udføres for at forhindre skade og mulig tab af data fra ikke-arkiveret arbejde.

BSOD

Denne fejl skyldes normalt en nyinstalleret enhed eller en enhedsdriver, der er uforenelig med operativsystemet.

Denne BSOD-fejl er også kendt som CID_HANDLE_DELETION og “STOP 0x00000017”. Nogle brugere af Windows har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet.

Du skal genstarte computeren, når denne fejl vises, da genstart af systemet kan løse denne fejl. Hvis CID_HANDLE_DELETION BSOD-fejlen vedvarer efter genstart, skal du løse problemer mellem en nyinstalleret enhed eller enhedsdriver og operativsystemet. Du kan gøre dette ved at installere de nyeste softwareopdateringer ved at opdatere enhedsdriveren eller ved at installere en version af driveren, der passer til operativsystemet.

Hvis du vil installere softwareopdateringer manuelt, skal du åbne Internet Explorer (IE), klikke på Sikkerhed og Windows Update og derefter følge vejledningen og instruktionerne på skærmen. Når du bruger IE 7 eller dets ældre versioner, skal du åbne browseren, klikke på Værktøjer og derefter Windows Update. Du bør installere både kritiske og ikke-kritiske softwareopdateringer.

Hvis der kræves en opdateret eller en anden version af en enhedsdriver for at løse BSOD-fejlen, kan du få disse fra producentens officielle downloadsite. For video- og chipsætdrivere kan du downloade passende og opdaterede versioner fra downloadwebsites til AMD, ATI, Intel og Nvidia. Alternativt kan du bruge Driver Reviver til hurtigt at opdatere dine drivere nemt.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet