Sommerudsalg!
Op til 40% rabat

på Premium Suite-pakken, og få Parallels Toolbox GRATIS!

Gem
40
%
Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

En guide til DATA_COHERENCY_EXCEPTION Blue Screen of Death fejlA Guide to the DATA_COHERENCY_EXCEPTION Blue Screen of Death Error

Fejlen DATA_COHERENCY_EXCEPTION BSOD (Blue Screen of Death) kan forekomme under initialiseringsprocessen til Windows Vista, Windows 2008 og Windows 7 og 8. Denne fejl vises, når CPU’en ikke fungerer korrekt, og når operativsystemet registrerer en fejl i en enhed chauffør. Det resulterer i den pludselige afbrydelse af computeren for at forhindre skade og undgå mulig tab af data fra ikke-lagret arbejde.

BSOD

BSOD-fejlen opstår på grund af tilstedeværelsen af ​​beskadiget, forældet eller beskadiget enhedsdriver eller installation af en inkompatibel driver. Det kan også opstå, når en nyinstalleret enhed er uforenelig med operativsystemet.

Denne BSOD-fejl er også kendt som DATA_COHERENCY_EXCEPTION og “STOP 0x00000055”. Nogle brugere af Windows har rapporteret denne fejl, som normalt vises på skærmen under initialiseringen af ​​systemet.

Hvis fejlen DATA_COHERENCY_EXCEPTION BSOD mistænkes for at skyldes en defekt CPU, skal du teste processor og udskifte den, hvis den findes defekt. Installation af den nyeste version af hardwaredrivere hjælper også med at løse denne fejl. Du kan kontrollere tilgængeligheden af ​​driveropdateringer fra producentens officielle downloadsite. For video- og chipsætdrivere kan du downloade passende og opdaterede versioner fra downloadwebsites til AMD, ATI, Intel og Nvidia. Alternativt kan du bruge Driver Reviver til hurtigt at opdatere dine drivere nemt.

For at løse problemer med uforenelighed kan du bruge Microsoft Hardware Compatibility List til at kontrollere, at nyere installerede drivere og hardware er kompatible med den version af operativsystemet, du bruger. Du skal fjerne inkompatibel hardware og afinstallere eller udskifte en inkompatibel driver med den relevante version.

Installation af de nyeste Windows-softwareopdateringer hjælper også med at løse denne fejl. Hvis du vil installere opdateringer manuelt, skal du åbne Internet Explorer (IE), klikke på Sikkerhed og Windows Update, og derefter følge vejledningen og instruktionerne på skærmen. Når du bruger IE 7 eller dets ældre versioner, skal du åbne browseren, klikke på Værktøjer og derefter Windows Update. Du bør installere både kritiske og ikke-kritiske softwareopdateringer.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre PC ydeevne - Gratis.

Gratis Driver Opdateringer

Opdater dine drivere på mindre end 2 minutter for at nyde bedre

PC ydeevne - Gratis.

Installér Driver Reviver


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

Fastgør det på Pinterest

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet