Καλοκαιρινές εκπτώσεις!
Έκπτωση έως και 40%

στο πακέτο Premium Suite plus get Parallels Toolbox ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

Αποθηκεύσετε
40
%
Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εντοπίσουν την ιστοσελίδα μας σε όσο το δυνατόν περισσότερες γλώσσες, ωστόσο αυτή η σελίδα είναι μηχανή μεταφραστεί χρησιμοποιώντας το Google Translate. κοντά

Απενεργοποίηση αυτόματης επανεκκίνησηςDisable Automatic Restart

Disable Automatic Restart
Επιλέξτε την επιλογή που επισημαίνεται για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη επανεκκίνηση.

Πάντα είχε συμβεί αυτό; Αφήνετε τον υπολογιστή σας σε μια νύχτα και εκτελείται το Windows Update. Αφού ολοκληρωθεί, πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας και να κλείσετε όλα τα ανοιχτά σας έγγραφα στη διαδικασία, προκαλώντας την απώλεια της εργασίας σας.

Ή πώς για αυτό; Παίρνετε ένα αναδυόμενο παράθυρο που τα Windows έχουν ενημερωθεί και πρέπει να ξεκινήσει πάλι σε πέντε λεπτά και αφήσατε κατά λάθος το χρόνο να εξαντληθεί. Ξαφνικά όλες οι εφαρμογές σας κλείνουν χωρίς ακόμη και χρόνο για να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας.

Εάν υπήρχε μόνο ένας τρόπος απενεργοποίησης της αυτόματης επανεκκίνησης. Υπάρχει? Εξοχος!

Για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη επανεκκίνηση μετά από μια ενημέρωση στο Windows 7 Ultimate (αυτή η γρήγορη άκρη δεν λειτουργεί στα Windows 7 Home Premium, δυστυχώς):

  • Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη
  • Πληκτρολογήστε gpedit.msc στο πλαίσιο και πατήστε Enter για να ανοίξετε τον επεξεργαστή πολιτικής ομάδας
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Ρύθμιση υπολογιστή
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Πρότυπα διαχείρισης
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Στοιχεία των Windows
  • Κάντε κλικ στο Windows Update
  • Επιλέξτε Δεν γίνεται αυτόματη επανεκκίνηση με συνδεδεμένους χρήστες για την προγραμματισμένη εγκατάσταση των αυτόματων ενημερώσεων

Αποθηκεύστε και κλείστε και τώρα τα Windows θα συνεχίσουν να εγκαθιστούν σημαντικές ενημερώσεις κατά την προγραμματισμένη ώρα, αλλά δεν θα αναγκάζουν πλέον την επανεκκίνηση. Σημειώστε ότι εξακολουθεί να σας ειδοποιεί ότι πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση για να ολοκληρώσετε την ενημέρωση και θα θελήσετε να το κάνετε μετά την αποθήκευση της εργασίας σας, αλλά τώρα ο έλεγχος επιστρέφεται σε εσάς.

Was this post helpful?
Yes
No



Μήπως δεν βρείτε την απάντηση σας;
Κάντε μια ερώτηση στην κοινότητα των ειδικών μας από όλο τον κόσμο και να λάβουν μια απάντηση σε καμία περίπτωση δεν σε όλα.

Καρφιτσώστε το στο Pinterest

Επεξεργασία μετάφραση
Αυτόματη μετάφραση (Google):
Φόρτωση ...
Αντιγραφή στο συντάκτη
or Ακύρωση