Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Sla op
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Automatisch opnieuw opstartenDisable Automatic Restart

Disable Automatic Restart
Selecteer de gemarkeerde optie om automatische herstart uit te schakelen.

Ooit had dit gebeuren? U laat uw pc ‘s nachts aan staan ​​en Windows Update wordt uitgevoerd. Nadat het is voltooid, moet het uw pc opnieuw opstarten en worden al uw geopende documenten gesloten, waardoor u uw werk verliest.

Of wat denk je hiervan? U krijgt een pop-up die Windows heeft bijgewerkt en die binnen vijf minuten opnieuw moet worden opgestart en u per ongeluk de tijd laat lopen. Plots sluiten al je apps zonder zelfs maar tijd om je bestanden op te slaan.

Was er maar een manier om automatische herstart uit te schakelen. Er bestaat? Uitstekend!

Automatische herstart uitschakelen na een update in Windows 7 Ultimate (deze snelle tip werkt helaas niet in Windows 7 Home Premium):

  • Klik op Start
  • Type gpedit.msc in het vak en druk op Enter om de Groepsbeleid-editor te openen
  • Klik op Computerconfiguratie
  • Klik op Beheersjablonen
  • Klik op Windows-componenten
  • Klik op Windows Update
  • Selecteer Geen automatisch opnieuw opstarten met ingelogde gebruikers voor geplande automatische updates-installatie

Opslaan en afsluiten, en nu zal Windows belangrijke updates blijven installeren op het geplande tijdstip, maar zal niet langer een herstart afdwingen. Merk op dat het u nog steeds op de hoogte brengt dat u opnieuw moet opstarten om het bijwerken te voltooien, en dat u dit na het opslaan van uw werk wilt doen, maar nu wordt de besturing weer aan u overgedragen.

Was this post helpful?
Yes
No



Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.
Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer