Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Speed ​​Up vanha tietokone tämän HolidaysSpeed Up your Old PC this Holidays

Ei ole epäilystäkään siitä, että ajat ovat kovia juuri nyt. Maailma ei ole nähnyt tätä suurta finanssikriisiä pitkään aikaan. Monet ihmiset ovat töissä ja loput toivovat, että he voivat pitää työpaikkansa. Monet ihmiset etsivät saada uusia tietokoneita tänä jouluna. Tällä hetkellä on olemassa useita erittäin edullisia tietokoneita, mukaan lukien netbooks. Yksi asia on muistaa, että nämä tietokoneet ovat halpoja syystä. Netbooks käyttävät hyvin alhaisia ​​loppuosia, mukaan lukien hidas RAM ja prosessorit. Joten kun hankit tietokoneen ensimmäisen kerran, se saattaa tuntua herkältä (koska sillä ei ole lainkaan ohjelmistoja), mutta kun käytät sitä jonkin aikaa, saatat tulla hyvin turhautunut suorituskyvyn heikkenemisellä.

Sen sijaan, että käytät satoja dollareita uuden tietokoneen ostoon tällä lomalla, miksi et vain optimoi ja nopeuttaisi vanhaa PC: täsi tällä lomalla? Saatat yllättyä siitä, kuinka paljon potentiaalia nykyisessä tietokoneessasi on.

Puhdista rekisterisi Registry Reviverilla ja / tai päivitä tietokoneesi ohjaimet Driver Reviverilla, jotta voit palauttaa tietokoneesi mahdollisen suorituskyvyn tällä lomalla.

Vuoden aikaan olemme myös tekemässä jotain erityistä kaikille blogin lukijoille. Kirjoita ReviverSoft-kassan kuponkikenttään “HOLIDAYS” ja saat 25% kaikista ostoksestasi. Tämä alennus on hyvä loppuvuoden aikana, joten älä odota liian kauan tätä tarjousta.

Toivotamme teille kaikille nautinnollisen lomakauden ystävien ja perheenjäsenten kanssa ja odotamme innolla uutta optimointivihjeitä ja sovelluksia uusivuosi.

ReviverSoft-tiimi

Santa-Reggie

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta