Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Mitä Uninstall merkinnät rekisteriin?What are Uninstall Entries in the Registry?

Tervetuloa Registry Error -näytteiden toiseen erään!

Saamme paljon kysymyksiä siitä, mitä Registry Reviver skannaa, kun suoritat tietokoneen skannauksen tuotteen kanssa ja miten se luokittelee, kun virhe esiintyy. Näiden kysymysten vuoksi päätimme kirjoittaa joukon blogiviestejä, jotka kuvaavat kaikkia tietokoneesi alueita, joita Registry Reviver hakee ja miksi nämä alueet ovat tärkeitä tietokoneesi terveydelle. Nämä artikkelit ovat yleensä teknisempää, mutta kehotamme sinua kysymään kysymyksiin kommenttiosassa, jos haluat jotain selitettyä.

Tässä viestissä tarkastelemme Uninstall Entries.

Mitä ovat Uninstall Entries?

Joka kerta, kun asennat uuden ohjelmiston tietokoneellesi, ohjelmisto tallentaa useita tietoja Windowsin rekisteristä. Nämä rekisterimerkinnät liittyvät yleensä kyseisten ohjelmien tiettyihin asetuksiin, kuten sen, onko se käynnissä Windowsin käynnistyksen aikana, minkä kielen on oltava UI: n näytettäväksi vai onko ohjelma minimoitava Windowsin järjestelmäalustalle. Jokaisella ohjelmalla voi olla vain muutamia satoja eri rekisteriavaimia pelkästään kyseiseen ohjelmaan. Kun päätät, ettet halua enää kyseistä ohjelmistoa tietokoneellesi ja poistat ohjelman, on melko yleistä, että ohjelmisto jättää useamman näistä rekisteriavaimista, joita se käytti. On olemassa muutamia syitä siihen, miksi saattaa olla jäljellä rekisteriavaimia:

  1. Ohjelmiston asennus ja asennuksen poisto epäonnistui ohjelman valmistajalta, eikä se poista kaikkia ohjelman elementtejä.
  2. Tietokoneesi tietoturvaohjelmisto estää poistoprosessin poistamasta rekisterin tiettyjä tiedostoja.
  3. Ohjelmisto odottaa, että asennat sen uudelleen asennuksen poistamisen jälkeen, joten se jättää rekisterimerkinnät takai- sin, jotta asetukset muistetaan.

Kaikki nämä ylimääräiset rekisterimerkinnät, jotka eivät liity mihinkään asennettuihin ohjelmistoihin, vaativat tilaa ja aiheuttavat häiriöitä rekisteriisi ja voivat käyttää rekisteriavaimia, joita käytännössä asennetut ohjelmat käyttävät tietokoneellasi hitaammin ja aiheuttaa ohjelmia, joita yrität suorittaa. enää reagoi.

Miten Registry Reviver auttaa:

Registry Reviver hakee rekisterikenttien poistoa vahvistaakseen, että luettelossa oleville tiedostoille on olemassa kelvollinen tiedosto. Jos tiedoston asennuksen poistoa ei ole, kohteen rekisterin paikkamerkki poistetaan. Tämä luo vapaata tilaa rekisterissäsi ja poistaa sekavuuden, mikä tekee muiden ohjelmien nopeammin ja helpommin käyttöön tarvitsemansa asetukset nopeammin ja ilman ongelmia.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta