Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten ladata ja jakaa valokuvia verkossaHow to Upload and Share Photos Online

Aloitamme toisen blogisarjan – tämä on verkkosovelluksissa tai sovelluksissa, joita suoritat verkkoselaimessa, kuten Firefox tai Chrome, eikä erillisenä sovelluksena. Keskitymme tapoihin, joilla verkkosovellukset voivat toimia korvaavina erillisillä sovelluksilla säästääkseen rahaa, aikaa ja mikä tärkeintä, suorituskykyä! Valokuvat ovat paikkoja, joihin muistoja tallennetaan. Siksi hetket kaapataan parhaiten valokuviin. Niiden tulostaminen auttaa säilyttämään kuvat. Painetut muistot on yksi parhaista paikoista saada valokuvasi tulostettaviksi kirjamuotoon. Mutta ennen sitä meidän tulisi oppia valokuvatiedostojemme hoitaminen. Tänään näytämme, kuinka voit ladata ja jakaa valokuvia verkossa ilman vaivaa:

Kuvat. Pilvi. Ämpäri. Hanki se?

WEB-SOVELLUKSET # 3:
Valokuvien lataaminen ja jakaminen verkossa

Valokuvien järjestämissovellukset voivat olla kalliita ja erittäin prosessorin intensiivisiä . Esimerkiksi netbookissa on erittäin vaikea ladata ja järjestää monia valokuvia, koska tällaisen koneen videotoiminnot eivät vain pysty käsittelemään Photoshopin kaltaista sovellusta. Lisäksi valmistajan tietokoneeseen sisällyttämä valokuvien järjestelyohjelmisto ei ehkä toimi lainkaan.

Siellä on joitain loistavia valokuvien järjestämistä ja jakamista koskevia sovelluksia, jotka auttavat sinua lataamaan ja jakamaan valokuvia nopeasti ja helposti. Eniten käytän Photobucketia . Se on ilmainen ja antaa sinulle 10 gigatavua kaistanleveyttä, toisen nimen Internet-käyttöön. Jos sinulla ei ole paljon ihmisiä katsomassa valokuviasi, et koskaan kuluta 10 gigatavua loppuun ja ilmainen tili tulee melko paljon. Jos jostakin lataamistasi valokuvista tulee jotenkin erittäin suosittuja, saatat ylittää rajan. Sellaisille ihmisille on maksettu tili. Tietenkin voit aina tehdä valokuva-albumeistasi yksityiset ja jakaa ne vain läheisten ystävien ja perheen kanssa.

Lataaminen on hyvin yksinkertaista, ja voit ladata kokonaisen kansion arvoista valokuvia yhdellä kertaa. Nimeä, merkitse ja lajittele sitten valokuvasi helposti.

Photobucketilla on melko tiukat sisältöstandardit, joten jos jossakin valokuvassa on mitään vastenmielistä, Photobucket poistaa sen automaattisesti.

Toinen mukava asia Photobucketissa on Photobucket Uploader -laajennus Mozilla Firefox -selaimelle. Sen avulla voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa valokuvaa verkossa ja ladata sen heti Photobucket-albumiin, jotta voit jakaa ne välittömästi muiden kanssa. Tämä on hyvä kiertotapa, kun haluat jakaa valokuvan verkossa, mutta sivusto ei salli pikalinkitystä (toinen nimi kuvan osoitteen lähettämiseen muualle).

Muilla verkkoselaimilla ei ole tätä laajennusta, joten jos esimerkiksi käytät Google Chromea, joudut lataamaan löytämäsi kuvat yksilöllisesti, mikä vie paljon kauemmin.

Photobucketilla on useita kilpailijoita, jotka myös toimivat erittäin hyvin. Googlen nimi on Picasa . Siellä on myös ImageShack , josta monet ihmiset pitävät, ja Facebookissa itsessään on sisäänrakennettu valokuvien latausohjelma, jota monet, monet ihmiset käyttävät – ja sen etuna on helppo jakaminen muiden Facebook-käyttäjien kanssa.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta