Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miksi korjausohjelma pikanäppäimet rekisterin?Why Repair Program Shortcuts in the Registry?

Registry Insights: Ohjelman pikavalinnat rekisterissä

Ohjelman pikavalinnat ovat Windows PC: n tiedostoja, jotka avattaessa avaavat toisen sovelluksen tai ohjelman muualle tietokoneellesi. Jokainen pikavalinta on merkitty toisen ohjelman sijaintiin ja kaikkiin parametreihin, jotka pikakuvake haluaa suorittaa sovelluksella.

Nämä reittipisteet ja parametrit tallennetaan Windowsin rekisteriin. Kun pikakuvakkeen sijainti muuttuu pudotuksi, nämä tiedot säilytetään rekisterissä, koska mitään ei voi kertoa rekisterille, että pikakuvake ei enää osoita mitään.

Registry Reviver menee sisään ja puhdistaa kaikki ohjelman pikavalinnat (viitteet) tiedostoihin, joita ei enää ole olemassa. Huomaa, että se ei poista pikakuvakkeita itse; sinun on silti siirrettävä ne roskakoriin, kun huomaat merkityksettömiä.

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta