Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Voiko Tablet Vaihda Laptop for Good?Can a Tablet Replace a Laptop for Good?

Kuva: Gordon McAlpin

IPad 3: n ilmoituksen ja tulevan julkaisun myötä on tärkeää huomauttaa, että niin pitkälle kuin tabletit ovat, on vielä sellaisia ​​asioita, joita kannettava tietokone ei voi tehdä.

1. Microsoft Office
Vaikka iPhoneen tulevassa Microsoft Office -sovelluksessa on voimakkaita huhuja, tähän mennessä ei ole mahdollista tehokkaasti käsitellä Word- tai Excel-dokumentteja tablet-laitteella. Toki, voit usein siirtää ja muokata tällaisia ​​asiakirjoja erikoistuneilla sovelluksilla, mutta parhaimmillaan voit hallita vain alkeellisia luomis- ja muokkaustoimintoja. Jäljelle jääneiden muutosten kaltainen ominaisuus olisi näkymätön “yhteensopivalle” tablet-sovellukselle, ja kenenkään arvailla, millainen versio näkyy sovelluksessa, jossa on jäljitetty muutoksia: alkuperäinen tai tarkistus? Tällaiset epävarmuustekijät tekevät ammattimaisesta Office-formaatin luomisesta tablet-laitteeseen mahdottomaksi tähän mennessä.

2. PC-yhteensopivuus
Joissakin sovelluksissa tiettyihin selaimiin tiettyihin peleihin, tabletit eivät ole tietokoneita. Jopa pariton Windows-tabletti ei ole täsmälleen sama kuin tietokoneen Windows ( Windows 8 -tabletit ja tietokoneet ovat erittäin lähellä … mutta kuka on rehellisesti omistaa Windows 8 -tabletin Android- tai Apple-laitteella?) sovelluksia, joita ei ole tablet-laitteissa tai jotka eivät ole riittävän lähellä toisiaan.

3. Salama
Toki jotkin Android-tabletit tukevat Adobe Flashia , mutta toteutus on kauheaa, ja viimeaikainen Ice Cream Sandwich -käyttöjärjestelmän päivitys vaikuttaa rikkoutuneelta Flash-yhteensopivuudelta. Lisäksi Adobe lopettaa tuen mobiili Flashille, ja jopa ultramoderni uudella iPadilla on nolla Flash-tuki. Siihen asti, kunnes web-standardit ovat siirtyneet pois Flashista, on aina olemassa verkkosivustoja, jotka eivät ole käyttökelpoisia tablet-laitteissa.

4. Lisäparistot
Useimmilla tableteilla ei ole irrotettavia paristoja. Power laptop käyttäjät käyttävät usein useita paristoja pitkän matkan päässä pistorasiasta (ja akun optimointi on asennettu luonnollisesti). Tablettien käyttäjillä ei ole ylellisyyttä. Kun olet saavuttanut 10 tunnin tai vähemmän akun käyttöiän tyypillisellä tabletilla, niin se on.

5. USB-laitteet
USB-tuki on vain olematonta tabletteja, vain ladattavissa tai PC syncissä tietyissä malleissa. Sano, että haluat liittää ulkoisen kiintolevyn tai peukalotehon enemmän tilaa, peliohjainta, hiirtä tai langatonta laitetta, joka ei ole Bluetooth. Olet epäonninen. Puhuessaan Bluetooth-tekniikasta kuitenkin useat Bluetooth-muunnokset ylläpitävät tabletteja. Onnea löytää Bluetooth-kovalevy, vaikka.

6. Massamuisti
Tablettien SD-korttien tuki on olematonta iPadissa, jota ei ole toteutettu Xoomilla ja muulla tavoin. Olet loukussa laitteiston tallennustilasta. Android ja muut kannustavat sinua tallentamaan tiedostot pilvessä, mutta jos haluat fyysisen varmuuskopion kyseisistä tiedostoista, sinulla on vaikea aika.

7. Langallinen internet
Joskus Wi-Fi tai 3G / 4G ei riitä, varsinkin jos signaali on kauhea. Joskus toimistossasi on vain kova linja, eikä Wi-Fi- reitittimen (tai ei voi) lisätä. Tabletti ei voi muodostaa yhteyttä, mikä voi maksaa sinulle.

Kaikki nämä asiat yhdistävät siihen, että tabletit ovat mahtavia monille toiminnoille, mutta eivät täysin siirry kannettavalle tietokoneelle. Se lähestyy koko ajan, ja voi olla, että jonain päivänä sinun ei tarvitse (tai kaipaa) jotain edellä. Näemme mitä tapahtuu!

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta