Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Luoda ja käyttää järjestelmän palautuspisteitä WindowsinCreate and Use System Restore Points in Windows

Create and Use Restore Points in Windows
Mikä on järjestelmän palautuspiste?

Järjestelmän palautuspiste on tallennettu tila Windows XP- , Windows Vista- tai Windows 7 -käyttöjärjestelmässä . Ajattele sitä kuin “tallenna” suosikki videopelisi. Palautuspiste tallentaa kaikkien ohjainten ja ohjelmien nykyiset versiot, ohjelmat on asennettu ja joita ei ole asennettu, nykyinen Windows-päivitys, tietyt Windows-asetukset ja niin edelleen.

Tärkeimmät Windows-päivitykset luovat palautuspisteen ennen päivittämistä, mutta tämä ei tapahdu usein. Siksi kannattaa tietää palautuspisteen tekeminen manuaalisesti ja luoda sellainen ennen suurien järjestelmämuutosten tekemistä.

Luo Järjestelmän palautuspiste

Valitse Windows XP: ssä Käynnistä , Kaikki ohjelmat , Lisävarusteet , Järjestelmätyökalut ja Järjestelmän palauttaminen . Napsauta Luo palautuspiste . Napsauta Seuraava . Kirjoita kuvaus ja napsauta Luo .

Napsauta Windows Vistassa ja 7: ssa Käynnistä , napsauta hiiren kakkospainikkeella Tietokone-kohtaa ja valitse sitten Ominaisuudet . Valitse Järjestelmän suojaus vasemmalla. Napsauta Luo … ja kirjoita kuvaus ja napsauta Luo .

Järjestelmä palauttaa palautuspisteen muutaman minuutin kuluttua Windowsille.

Palauta palautuspisteeseen

Create and Use Restore Points in Windows
Käynnistä uudelleen vikasietotilassa

Jos tietokoneesi toimii ja haluat palauttaa aiemman palautuspisteen, sinun on käynnistettävä uudelleen vikasietotilassa (koska tietokoneesi ei todennäköisesti toimi tavallisessa tilassa). Voit tehdä tämän nollaamalla tietokoneesi ja painamalla F8 ennen kuin Windows-logo tulee näkyviin. Jos näet logon, odotit liian kauan ja sinun on käynnistettävä uudelleen ja yritettävä uudelleen.

Valitse luettelosta Safe Mode .

Vikasietotila näyttää outokselta, mutta se on Windows-resurssien pieni versio, jolla ei ole paljon asennusta. Kun olet täysin verkossa, sinun on palautettava palautuspisteesi.

Käynnistä Järjestelmän palauttaminen

Valitse Windows XP: ssä Käynnistä , Kaikki ohjelmat , Lisävarusteet , Järjestelmätyökalut ja Järjestelmän palauttaminen . Valitse Palauta tietokone aikaisemmin . Napsauta Seuraava . Etsi päivämäärä, jona luot palautuspisteen, ja klikkaa aiemmin luomasi nimeä. Napsauta Seuraava . Palautus suoritetaan ja järjestelmä käynnistyy uudelleen ja näyttöön tulee vahvistus, kun olet kirjautunut sisään.

Valitse Windows Vistassa ja Windows 7: ssä Käynnistä , napsauta hiiren kakkospainikkeella Tietokone-kohtaa ja valitse sitten Ominaisuudet . Valitse Järjestelmän suojaus vasemmalla. Valitse Järjestelmän palauttaminen … ja napsauta sitten Seuraava . Valitse aiemmin luotu palautuspiste luettelosta, lajittamalla tarvittaessa päivämäärä. Jos palautuspistettä ei näy, valitse Näytä lisää palautuspisteitä -valintaruutu. Napsauta Seuraava ja valitse sitten Valmis . Järjestelmä käynnistyy uudelleen ja näyttöön tulee vahvistus, kun olet kirjautunut sisään.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta