Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Top Viisi syytä, miksi Windows 7 on parempi kuin VistaTop Five Reasons Why Windows 7 is better than Vista

Kuva: Gordon McAlpin

Näiden käyttöjärjestelmän tilastojen mukaan Windows 7 on maailman suosituin käyttöjärjestelmä ja ylitti Windows XP elokuussa 2011. Sen jälkeen sen johto on kasvanut, ja sitä hallinnoi nyt 48,7% käyttäjistä.

Windows 7 edeltäjä, Windows Vista, ei koskaan noussut yli 18,6% markkinoista, sen huippu lokakuussa 2009 ja nyt vain 4,5%, kun taas Windows XP on laskenut 30%: iin.

Otetaan hetki analysoida, miksi Windows Vista ei onnistunut hallitsemaan Windows XP: tä ja miksi Windows 7 onnistui samasta tekemisestä, vain 22 kuukautta myöhemmin.

Miksi Windows Vista epäonnistui

1. PC: t eivät olleet valmiita.
Windows Vista oli suunniteltu laajakaistainen Windows-käyttöjärjestelmä, jossa on edistyksellinen grafiikka ja suojaus … kvanttihyppy Windows XP: stä. Ainoa ongelma oli vuonna 2007, että tietokoneet eivät olleet riittävän tehokkaita käsittelemään sitä. Monet Vista-tietokoneen mukana toimitetut tietokoneet eivät pystyneet käsittelemään ohjelmistoa. RAM- ja videolaitteiden puute hidasti hitautta, kun XP: n nopeus jatkui.

2. Paljon törmäysvirheitä.
Vistan aikaisemmat versiot olivat täynnä teknisiä ongelmia ja kaatumisia . Näkemys Vista: sta takaisin XP: ään oli hyvin suosittu (mitä minä tein). Korjauksia ei tullut eräille näistä virheistä jo jonkin aikaa.

3. XP oli liian sisäänrakennettu.
Tammikuussa 2007, kun Windows Vista tuli ulos, Windows XP: llä oli massiivinen 76% käyttäjäkunta. Se oli ylivoimaisesti suosituin käyttöjärjestelmä siihen asti. Tämän tapaisen ihmisen hajoaminen oli ylitsepääsemätön ongelma. Muu kuin pelit, jotka edellyttävät pelien Windows-käyttöliittymää, ovat vain Vista-versiossa, ei ole pakottavia syitä päivittää.

4. Ajurit eivät toimineet.
Minulla oli oma Epson-tulostin, joka tuli tietokoneen mukana, kun hän päivitti XP: stä Vistaen. Yksi ongelma: Epson ei vaivaudu kirjoittamaan Vista- ohjainta , ja XP-ohjain kieltäytyi toimimasta. Tulostimesta tuli erittäin suuri, erittäin kallis, erittäin raskas ovi.

5. Käyttäjätilien valvonta.
Käyttäjätilien hallinta on ponnahdusikkuna, joka ilmestyy uusimpiin Windows-käyttöjärjestelmiin aina, kun suoritat tietokoneella huomattavasti muokatun toiminnon. UAC ei ollut XP: ssä, ja usein ponnahdusikkunoiden käyttöönotto, vaikka se oli turvallisuussyistä tärkeä, lisäsi häiritsevyyttä äärimmäisessä määrin.

Esimerkki kuoleman sinisestä näytöstä, joka on paljon yleisempi Vistassa kuin 7.

Miksi Windows 7 onnistui

1. PC: t menivät pitkälle 22 kuukaudessa.
Muistin (RAM) ja massamuistin (kovalevyt) hinnat laskivat tammikuun 2007 ja lokakuun 2009 välisenä aikana (ja laskevat edelleen). Ensimmäistä kertaa ihmiset voisivat tarjota koneita, joilla oli mahdollisuus käyttää grafiikka-intensiivistä käyttöjärjestelmää, kuten Windows 7: ta. Myös paljon suurempi prosenttiosuus käyttäjistä oli laajakaistaista ja nopeammin.

2. Windows 7 oli vakaa.
Vaikka kaatumiset, lukitukset ja Blue Screen of Death (BSoD) olivat yleisiä Vistan alkupäivillä, tällaiset ongelmat eivät haittaa suurta osaa Windows 7 -käyttäjiä. Lisäksi se alkoi paljon nopeammin, mikä oli iso myyntipiste.

3. Windows XP irrotti otteensa.
Lokakuussa 2009 Windows XP: n käyttö oli laskenut 63 prosenttiin verrattuna Vistaan ​​verrattuna 18 prosenttiin. Aika oli oikea, kun uusi käyttöjärjestelmä otettiin käyttöön, ja se tapahtui hyvin nopeasti. Tammikuussa 2010 Windows 7 oli 11%. Heinäkuu, 21%. Tammikuussa 2011 31%. Numerot nousivat Windows 7: n osalta ja pysyivät lopulta kaikkien muiden Windows-versioiden osalta lopulta. On hyvä veto, että Microsoft oli helpottunut siitä, että niiden ei tarvitse luottaa sellaiseen käyttäjäkuntaan, joka vielä suoritti vuoden 2001 käyttöjärjestelmän.

4. Valmistajat saivat kuljettajat liikkeelle.
Saavuttamalla Windows 7 yrityksen nopeammin, he pystyivät ajamaan ajurit ensimmäisenä päivänä. Ja useimmat kuljettajat, jotka on kirjoitettu Vistaen, ovat myös siirrettyjä.

5. Käyttäjätilien valvonta soitettiin takaisin.
Standardi UAC-asetus Windows 7: ssä valittiin alas. Näytöllä ei enää näyttäisi olevan harmaata, ja kehotus pysäyttää teidät kappaleissasi jokaisen pienen asian suhteen: vain tärkeitä asioita.

On monia syitä, miksi Windows 7 on parempi kuin Vista, heti markkinoinnista, Quick Launch-tehtäväpalkista, sisäänrakennetusta levyn polttamisesta , laajalle levinneestä yrityssovelluksesta ja niin edelleen. Kun Windows 8 on horisontissa, jää nähtäväksi, jos Microsoftilla on toinen osuma käsissään tai vain toinen kallis epäonnistuminen.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta