Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Windows 8 Drivers: ongelmat ja ratkaisutWindows 8 Drivers: Problems and Solutions

Windows 8 -ajurit: ongelmat

Internetissä on paljon ihmisiä, että Windows 8: lla on kuljettajakysymyksiä. Samanlaisia ​​ongelmia kuin Windows Vista oli käynnistynyt verrattuna Windows XP: hen, monet valmistajat eivät häiritse luomaan sertifioituja Windows 8 -ohjaimia laitteistolleen ja Windows 7 -ohjaimet eivät joskus tee työtä. Microsoftin Windows Update ei useinkaan löydä uudempia ajureita, jos Microsoft ei hyväksy niitä ajoissa, joten nämä ajurit eivät koskaan päivitä.

Tämä on erityisesti vanhempien kannettavien tietokoneiden ja videolaitteiden ongelma. NVIDIA ja ATI eivät vapauta video-ohjaimia itseensä kannettavan tietokoneen valmistajan toimesta päivitysten vapauttamiseksi. Jotkut valmistajat, kuten Sony, lopulta lopettavat vanhojen kannettavien tietokoneidensa päivittämisen, jättäen videonohjaimet kiinni vanhoihin versioihin. Tämä johtaa vakaviin graafisiin ongelmiin, kun uusi käyttöjärjestelmä, kuten Windows 8, on asennettu. Tämä aiheuttaa myös ongelmia pelien pelaamiseen.

Windows 8 -ajurit: ratkaisut

Tässä on useita ratkaisuja löytää oikeat Windows 8 -ohjaimet ja saada laitteesi käynnistyä, jos Windows Update ei tee temppua.

 1. Tarkista valmistajan verkkosivustosta päivitys
 2. Vaikka sanomme, että valmistajat lopettavat lopettamatta vanhempia koneitaan, osa niistä julkaisee Windows 8 -ajurien erityisiä päivityksiä. Tarvitset tietokoneesi mallinumeron, joka löytyy koneesta itsestään tai Järjestelmäominaisuuksista (Windowsin avain + tauko). Valmistajan sivustolta sinua pyydetään valitsemaan tämä mallinumero ja näet sitten viimeisimmät päivitykset.

 3. Tarkista laitteiston verkkosivustosta päivitys
 4. Vaikka jotkut tietokoneet edellyttävät, että olet valmis tekemään valmistajan päivittää jotain, usein laitteiston verkkosivustolla on Windows 8 -ohjaimet. Voit myös kokeilla uusimpia Windows 7 -ohjaimia ja katso jos he tekevät tempun.


  Windows 8 Drivers
  Sony: lla ei ole Windows 8 -ohjaimia lainkaan kannettavassani.

 5. Asenna ohjain yhteensopivuustilaan
 6. Yksi ongelma saattaa johtua siitä, että kuljettaja havaitsee Windows 8 käynnistettäessä ja kaatuu. Se on täysin hyvä ohjain, mutta se ei pysty käsittelemään sellaista käyttöjärjestelmää, jota se ei tunnista. Ratkaisu on saada kuljettaja ajattelemaan, että se toimii Windows 7: ssa.

  Voit suorittaa ohjaimen yhteensopivuustilassa seuraavasti:

  1. Klikkaa hiiren oikealla kuljettajan Setup-kuvaketta ja valitse Ominaisuudet
  2. Valitse Yhteensopivuus- välilehdessä Suorita tämä ohjelma yhteensopivuustilassa:
  3. Valitse avattavasta valikosta Windows 7
  4. Napsauta OK


  Windows 8 Drivers
  Valitse tämä valintaruutu ja valitse Windows 7.

  Yritä käynnistää ohjain uudelleen ja se voidaan asentaa paremmin.

 7. Aja Driver Reviver
 8. Driver Reviver on fantastinen löytää uusimmat ohjaimet, jotka vastaavat laitteistoasi käyttöjärjestelmän kanssa. Se toimii kuten viehätys Windows 8: ssa, seuraamalla oikeita Windows 8 -ohjaimia suoraan luotettavista lähteistä. On kannattavaa suorittaa ilmainen skannaus, jotta näet onko Driver Reviver sijoittaa tämän helppokäyttöisen ohjaimen, jossa Windows Update ei pysty.

 9. Hack uusia video-ohjaimia vanhempien kannettava tietokoneesi kanssa
 10. Tämä on eräänlainen viimeinen keino, mutta minun piti tehdä niin, että poistettaisiin graafiset artefaktit omalta näytöksestani Windows 8: ssä. Minulla on kolmen vuoden vanha Sony Vaio kannettava tietokone integroidulla NVIDIA GeForce 310M -grafiikkalaitteella. Valitettavasti Sony lopetti ajurin päivittämisen vuonna 2010. Jos yrität ladata uusia ajureita NVIDIAsta, saat virheen, kun se skannaa tietokoneen laitteiston.

  Voit korjata tämän lataamalla uusimmat ohjaimet ja purkamalla ne. Kopioi kansio sitten uuteen paikkaan, koska NVIDIA poistaa sen, kun se ei pysty havaitsemaan laitteistoasi. Etsi näytönohjaimen ID-tunnus Device Managerissa ja lisää kyseiset rivit sopivaan INF-tiedostoon ja suorita sitten asetukset uudestaan. Kokemusblogi kertoo, miten tämä tehdään yksityiskohtaisesti. Se on Windows 7: lle, mutta se toimii kuten viehätys Windows 8: ssa. (Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun olen joutunut tekemään tämän. Kuusi vuotta sitten minun piti kaapata videolaitteita Dellin kannettavassa tietokoneessa City of Heroesin pelaamiseen. Se on melko yleinen ongelma kannettavien tietokoneiden kanssa, sillä videoajureita päivitetään aivan liian pitkälle usein yrityksille, kuten Dellille ja Sony: lle.


Windows 8 Drivers
Etsi laite-ID laitteistopäälliköltä.

Seuraamalla näitä vaiheita sinun pitäisi pystyä saamaan lähes kaikki laitteistot, jotka toimivat Windows 8: ssa. Onko sinulla vielä laitteistoa, joka vain kieltäytyy suorittamasta Windows 8: ssa? Jätä kommentti tähän ja näemme, mitä voimme tehdä.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta