Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas “prosessi on lukittu sivut” Blue Screen of Death ErrorA Guide to the “Process Has Locked Pages” Blue Screen of Death Error

Virhe Nimi: Process_Has_Locked_Pages

Pysäytä koodi: 0x000000076

Kuten useimmat Blue Screen of Death -virheet, tämä johtuu ongelmallisista kuljettajista. Toisin kuin monet, se on suhteellisen helppo korjata.

Näin on.

PROCESS_HAS_LOCKED_PAGES
Valokuvan tästä virheestä Windowsin aiemmissa versioissa.

PROCESS_HAS_LOCKED_PAGES
Valokuvan tästä virheestä Windows 8: ssa.

Riippumatta Windowsin versiosta, syy tähän on aina väärin määritetty ajuri.

Ajurit asettuvat kaikkiin emolevyyn liitettyihin laitteisiin, mukaan lukien näyttö, näppäimistö ja hiiri sekä näytönohjaimet ja oheislaitteet, kuten web-kamerat. Laitteessa on lähes kaikki ajurit, ja ne määrittävät, miten laite on vuorovaikutuksessa muiden tietokoneesi kanssa. Vankka kuljettaja on, mikä antaa sinun lukea tämän juuri nyt: riippumatta alustasta, kuljettajat ovat siellä.

Nyt on kaksi mahdollista syytä tähän kuljettajaan liittyvään virheeseen. Joko olet asentanut ohjelman, joka ei tee laitteesi ajureita asianmukaisesti – tai vuorotellen asentaa joitain omaa, joka ei toimi kunnolla – tai sinulla on vain buginen, vanhentunut ajuri. Voit korjata nämä ongelmat yrittäen Järjestelmän palauttaminen Windows 7: ssä ja aikaisemmissa pisteissä, joissa sinulla ei ollut näitä virheitä tai Järjestelmäpäivitys Windows 8 -käyttöjärjestelmässä.

Jos voit selvittää, milloin tämä virhe on käynnistynyt – tai mitä yleensä teet, kun se tapahtuu – poista vastaavat ohjelmat ja käytä Ohjauspaneelin Laitehallinta -ohjelmaa poistaaksesi tai päivittämällä laiteohjain, jos tämä virhe alkoi, kun aloitit käyttämään uusi oheislaite tai tietokoneosa.

Kuljettajan päivitysprosessin yksinkertaistaminen on Driver Reviver -ohjelmistomme avulla, joka automatisoi prosessin sinulle ja päivittää järjestelmäsi ohjaimet uusimmille ja parhaille versioilleen. Voit tehdä tämän prosessin manuaalisesti siirtymällä Ohjauspaneelin Laitehallintaan, napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella valintasi ja valitsemalla Etsi päivitykset .

Jos et voi käynnistää Windowsia tämän virheen käsittelemättä – ja palautus / päivitys ei toimi – sinun on käynnistettävä turvallinen tila.

Aikaisemmissa Windows-versioissa tämä on yksinkertainen prosessi. Paina F8 (tai F7 ) -näppäintä, kun laite käynnistyy, ennen kuin Windows-logo tulee näkyviin ja valitse vaihtoehdoista Safe Mode.

Windows 8 -käyttöjärjestelmässä sinun on samanaikaisesti sijoitettava Shift + F8 . Voi kestää muutamia yrittää saada oikea ajoitus, mutta kun olet tehnyt, napsauta Katso edistyneitä korjausvaihtoehtoja . Napsauta tämän jälkeen Vianmääritys , valitse Lisäasetukset , valitse Windowsin käynnistysasetukset ja valitse sitten Käynnistä uudelleen .

Tietokone käynnistyy uudelleen vikasietotilaan , ja sinun pitäisi pystyä käsin korjaamaan ohjaimen ongelmat huolimatta ulkoisista häiriöistä.

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta