Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas “prosessi on lukittu sivut” Blue Screen of Death ErrorA Guide to the “Process Has Locked Pages” Blue Screen of Death Error

Virhe Nimi: Process_Has_Locked_Pages

Pysäytä koodi: 0x000000076

Kuten useimmat Blue Screen of Death -virheet, tämä johtuu ongelmallisista kuljettajista. Toisin kuin monet, se on suhteellisen helppo korjata.

Näin on.

PROCESS_HAS_LOCKED_PAGES
Valokuvan tästä virheestä Windowsin aiemmissa versioissa.

PROCESS_HAS_LOCKED_PAGES
Valokuvan tästä virheestä Windows 8: ssa.

Riippumatta Windowsin versiosta, syy tähän on aina väärin määritetty ajuri.

Ajurit asettuvat kaikkiin emolevyyn liitettyihin laitteisiin, mukaan lukien näyttö, näppäimistö ja hiiri sekä näytönohjaimet ja oheislaitteet, kuten web-kamerat. Laitteessa on lähes kaikki ajurit, ja ne määrittävät, miten laite on vuorovaikutuksessa muiden tietokoneesi kanssa. Vankka kuljettaja on, mikä antaa sinun lukea tämän juuri nyt: riippumatta alustasta, kuljettajat ovat siellä.

Nyt on kaksi mahdollista syytä tähän kuljettajaan liittyvään virheeseen. Joko olet asentanut ohjelman, joka ei tee laitteesi ajureita asianmukaisesti – tai vuorotellen asentaa joitain omaa, joka ei toimi kunnolla – tai sinulla on vain buginen, vanhentunut ajuri. Voit korjata nämä ongelmat yrittäen Järjestelmän palauttaminen Windows 7: ssä ja aikaisemmissa pisteissä, joissa sinulla ei ollut näitä virheitä tai Järjestelmäpäivitys Windows 8 -käyttöjärjestelmässä.

Jos voit selvittää, milloin tämä virhe on käynnistynyt – tai mitä yleensä teet, kun se tapahtuu – poista vastaavat ohjelmat ja käytä Ohjauspaneelin Laitehallinta -ohjelmaa poistaaksesi tai päivittämällä laiteohjain, jos tämä virhe alkoi, kun aloitit käyttämään uusi oheislaite tai tietokoneosa.

Kuljettajan päivitysprosessin yksinkertaistaminen on Driver Reviver -ohjelmistomme avulla, joka automatisoi prosessin sinulle ja päivittää järjestelmäsi ohjaimet uusimmille ja parhaille versioilleen. Voit tehdä tämän prosessin manuaalisesti siirtymällä Ohjauspaneelin Laitehallintaan, napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella valintasi ja valitsemalla Etsi päivitykset .

Jos et voi käynnistää Windowsia tämän virheen käsittelemättä – ja palautus / päivitys ei toimi – sinun on käynnistettävä turvallinen tila.

Aikaisemmissa Windows-versioissa tämä on yksinkertainen prosessi. Paina F8 (tai F7 ) -näppäintä, kun laite käynnistyy, ennen kuin Windows-logo tulee näkyviin ja valitse vaihtoehdoista Safe Mode.

Windows 8 -käyttöjärjestelmässä sinun on samanaikaisesti sijoitettava Shift + F8 . Voi kestää muutamia yrittää saada oikea ajoitus, mutta kun olet tehnyt, napsauta Katso edistyneitä korjausvaihtoehtoja . Napsauta tämän jälkeen Vianmääritys , valitse Lisäasetukset , valitse Windowsin käynnistysasetukset ja valitse sitten Käynnistä uudelleen .

Tietokone käynnistyy uudelleen vikasietotilaan , ja sinun pitäisi pystyä käsin korjaamaan ohjaimen ongelmat huolimatta ulkoisista häiriöistä.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta