Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Will Start-painiketta apua ihmiset rakastavat Windows 8?Will the Start Button help people love using Windows 8?

Microsoft on vahvistanut, että Käynnistä-painike (Windows 8 -käynnistysnäytön lisäksi) palaa Windows 8: een tulevassa maksuttomassa päivityksessä, Windows 8.1. Tätä kutsutaan myös Siniseksi, tämä päivitys tekee paljon muutoksia Windows 8: een parempaan suuntaan. Microsoft on vastannut julkiseen kritiikkiin (vaikka he eivät ole myöntäneet, että Start-painike palaa julkisen arvostelun takia, he lisäävät sitä muista syistä ) ja ovat lisänneet Käynnistä-painikkeen takaisin Windows 8: een, vaikka he kutsuivat sen aloitusvihjeeksi .

1_win8startbutton Tässä on, miten uusi Käynnistä-painike näyttää Windows 8.1: ssä [/ caption]

Ohjaustangot, joihin aikaisemmin ohjauspyörä oli

Käynnistä-valikko on ollut Windowsin tärkein navigointikappale jo yli vuosikymmenen ajan. On tullut instinktuaalinen, että avaat Käynnistä-valikon päästäksesi kaikkiin sovelluksiin ja järjestelmän ohjauksiin. Käynnistä-valikon pitäisi avata ympäristössä, jonka parhaillaan työskentelet, joten et koskaan mene nykyiseen tehtäväänne avaamaan valikkoa. Windows 8 käynnisti kaksi ongelmaa, kun ne korvasivat Käynnistä-valikon aloitusnäytöllä: Käynnistä-painikkeen poistaminen ja Käynnistä-valikon korvaaminen. Nämä ovat kaksi erillistä ongelmaa, mutta ne on usein ryhmitelty samoiksi ongelmiksi.

Käynnistyspainikkeen käynnistäminen Windows 8: ssä auttaa ihmisiä tuntemaan itsensä entistä paremmin kotona työpöydällä. Ensimmäisen tarkastuksen jälkeen se näyttää jopa melko samanlaiselta kuin tavallinen Windows 7 -työpöytä. Mutta kun napsautat Käynnistä-painiketta, kokemuksesi ovat hyvin erilaiset verrattuna Windows 7: een. Katso alla olevaa videota nähdäksesi kohtaani (video sisältää aikuiskieltä).

Kun Käynnistä-painike palaa, kun napsautat, siirryt Windows 8: n aloitusnäyttöön, joka on täysin eri ympäristö työpöydältä, johon napsautit Käynnistä-painiketta. On olemassa ihmisiä, jotka mieluummin ottavat käyttöön aloitusnäytön Käynnistä-valikosta, ja ehdottomasti kannustat viettämään aikaa käynnistääksesi aloitusnäytön, jotta näet, onko se sinulle. Monet ihmiset löytävät aloitusnäytön hämärän kokemuksen perinteisestä Käynnistä-valikosta. Kun me testitimme Käynnistä-valikon korvaustyökalua, Käynnistä-valikko Reviver , teimme paljon käyttäjän testausta. Alla on yksi näistä testeistä. Käyttäjä avasi Photos-sovelluksen Start Menu Reviverista. Katso, mitä tapahtuu sen jälkeen:

Adrian Kingsley-Hughes tiivistää tämän hyvin tässä artikkelissa, kun hän sanoo:

“Vaikka monet ihmiset ovat vaatineet käynnistyspainikkeen paluuta, en usko, että se olisi Start-painike, jonka he todella halusivat takaisin, mutta Käynnistä-valikko. Sen sijaan, että sovellus ja asetukset käyttävät näytön keskittynyttä osaa, ovat nyt polkumyynnillä, vilkkuu ja hämmentyvät, mikä on lähinnä koko näytön aloitusvalikko. “

Jopa silloin, kun Käynnistä-painike otetaan käyttöön uudelleen Windows 8.1: ssa, Käynnistä-näyttö on edelleen ainoa tapa navigoida sovelluksesi Windowsissa. Jos aloitusnäyttö on vaikea käyttää, niin olet epäonninen. Henkilökohtaisesti ajattelen, että se on kuin korvaa auton ohjauspyörä (mukaan lukien äänensäätimet, merkkivalot ja ohjaimet valaisimille) käsivarsien avulla. Sinulla ei ole yhtä paljon toimintoja helposti käden ulottuvilla enää.

Start Menu Reviver on täällä auttamaan

Kehitimme Start Menu Reviverin, koska tiesimme, että Windows 8 -käyttäjät taistelisivat mukautuakseen Start-näyttöön ja menettäisivät Start-valikon. Emme kuitenkaan halunneet pelkästään palauttaa perinteistä Windows 7: n Käynnistä-valikkoa, koska ajattelemme, että Windowsin käynnissä olevien laitteiden kehityksen myötä tämä valikko ei vain toimi. Käynnistä-valikko on mukautettava ja kosketettava ystävällinen, mutta myös tuttu niille, jotka ovat käyttäneet aiempaa Windows-versiota. Siksi suunnittelimme sen näin:

Jos käytät Windows 8 -ohjelmaa ja menetät Käynnistä-valikon, anna Käynnistä-valikon Reviver kokeilla. Se on ilmainen, ja uskomme sinun rakastavan sitä!

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta