Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Mitä tehdä, jos kannettavan tietokoneen saa nestettä sitäWhat to do in case your laptop gets liquid on it

Se on tapahtunut parhaimmillaan meille. Työpöydällä oleva väärin sijoitettu lasinen tai kahvimuki nostetaan päälle ja nestemäinen sisältö vuotaa kannettavan tietokoneen päälle. Nyt kysymys on, mitä teet?

Ensimmäinen asia, jos se on mahdollista tehdä nopeasti, nostaa kannettavan tietokoneen pöydältä tai pöydältä ja siirtää sen pois vuodosta. Tee se välittömästi ja yritä noudattaa alla kuvattuja ohjeita, ennen kuin puhdistat sen jälkeen, kun se on päällä. Mitä nopeammin reagoit, sitä enemmän vahinkoa, jonka voit estää tietokoneen herkkää sisäistä laitetta vastaan.

 1. Laita se pois päältä

  Katkaise virta tietokoneesta irrottamalla akku tai irrottamalla se. Pidä tarvittaessa virtapainiketta painettuna, kunnes se sammuu. Suuri riski nestemäisen läikkymisen kannettavalle tietokoneelle on, että laite lyhentää. Näin tapahtuu, kun neste koskettaa tietokoneen piirilevyjä ja tuhoaa nämä elektroniset komponentit.

  Kannettavan akkuja voidaan helposti poistaa kääntämällä konetta ja liu’uttamalla kytkin tai paneeli. Jokainen kannettava tietokone on tässä suhteessa erilainen, ja huomaa, että joillakin koneilla ei ole irrotettavia paristoja.

 2. Irrota ulkoinen laite

  Katso kannettavan tietokoneen kannen ympärille. Onko USB-asema, hiiri tai muut johdot tai laitteet kytketty mihin tahansa porttien (aukkojen) ympärille kannettavan tietokoneen reunaan? Irrota tai irrota kaikki liitetyt laitteet, jotta näiden vettä ei vahingoitu ja auttaa kuivausprosessissa.

 3. Käännä kannettava tietokone ylösalaisin

  Paras kanta tähän tarkoitukseen on saada kannettava tietokone ylösalaisin niin, että se tekee ylösalaisin V. Tämä mahdollistaa nesteen valumisen herkistä osista.

 4. Käytä nukkaamatonta paperipyyhkeää tai materiaalia pyyhkäisemään ylimääräistä nestettä.

  Jos se oli suuri vuoto, voit ehkä nopeuttaa kuivausprosessia ja estää nestemäistä enemmän pääsemästä sisään pyyhkimällä kannettavan tietokoneen ulkopuolelta. Muista käyttää jotain nukkaamatonta, kuten lasikohtaista pyyhiä tai paperipyyhkeitä. Tämä estää nukkakuidut tarttumasta kosteuteen.

 5. Pyyhi jotain tahmeaa

  Jos nestemäinen neste on sokeripohjainen mehu tai sooda, saatat tarvita muutakin kuin pyyhe pyyhkiäksesi nestettä. Varmista, että käytät näytön mukaista puhdistinta tai pyyhi. Löydät nämä tuotteet useimmilta apteekkeilta tai elektroniikkakaupoista. Kotitalouspuhdistusaine kannettavan tietokoneen avulla voi aiheuttaa vahinkoja – erityisesti näytölle.

  What do I do if I get my laptop wet?
  Tämän kaltainen näyttökohtainen puhdistaja voi auttaa roiskeissa.

  Sinun on ehkä puhdistettava kannettava tietokoneesi ammattilainen . Älä yritä avata kannettavan tietokoneen koteloa, koska osat ovat erittäin herkkiä ja vahingossa voi vahingoittaa enemmän kuin hyvä.

 6. Anna kannettavan kuivua

  Viimeinen vaihe on vain antaa sen kuivua 24-48 tunnin ajaksi. Jos tarvitset tietokonetta aikaisemmin, voit laittaa sen lämpimään tilaan (mutta ei suorassa auringonvalossa) tai lähellä kosteudenpoistajaa nopeuttaaksesi prosessia.

  Huomaa: ÄLÄ käytä hiustenkuivaajaa tai aseta kannettavaa tietokonetta lähellä patteria – lämpö voi aiheuttaa lisävahinkoja kannettavalle tietokoneelle.

 7. Kuivaa akku

  Kun kannettava tietokone kuivuu, aseta paristo, jonka olet poistanut aiemmin säiliössä riisin kanssa. Riisi vetää akun kosteuden.

  What do I do if I get my laptop wet?
  Akun asettaminen riisiin voi vetää kosteutta.

 8. Yritä käynnistää kannettava tietokone uudelleen 24-48 tunnin kuluttua. Yritä ensin akkua vielä ulos ja kannettava tietokone liitetään verkkovirtaan. Katso käynnistysprosessia kaikista havaittavista virheistä tai muutoksista. Sen jälkeen kokeile sitä kuivuneella akulla.

Märkä kannettava tietokone ei ole maailman loppu. Nopea toiminta sammuttamalla kannettava tietokone, poistamalla virtalähteet ja kääntämällä se ylösalaisin V voi estää kannettavien tietokoneiden vakavan vahingoittumisen.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta