Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten luon täynnä Windowsin asennuslevyä tai thumbdrive?How do I create a full Windows installation disc or thumbdrive?

Jossain vaiheessa saatat joutua etsimään Windows-tietokoneen käyttöjärjestelmän asennuslevyä. Jos sinulla ei ole tallennusta jonnekin, helpoin tapa saada asennuslevy on tilata se suoraan Microsoftilta, tietokoneen valmistajalta tai muulta jälleenmyyjältä (tai e-taileriltä), jotka myyvät OS: ää, koska ne toimittavat levyn helposti (t) sinulle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettet voi tehdä sitä itse. Se on melko helppoa, tarvitsee vain ladata ISO-tiedoston (ISO-tiedosto on täydellinen kuva tai ohjelmistopaketti, joka on tunnustettu kansainvälisesti DVD-tai CD-levyn ohjelmiston käyttökelpoisen version luomiseksi) ja luo levy CD: llä tai peukalolla.

Mitä tarvitset

Tarvitset asennuksen ISO-tiedoston Windows-versiota varten, jonka tietokone on käynnissä. Jos sinulla ei ole sitä, voit aina ladata sen Microsoftin tai Digital Riverin, Microsoftin tuotteiden virallisesta jälleenmyyjältä. Voit tehdä hakuja verkossa Windows-version ISO-tiedostolle ja tarkistaa, missä tiedosto on isäntänä. Jos se on virallinen Microsoft- tai Digital River-sivusto, olet asetettu.

Tarvitset lisenssin, joka yleensä lähetetään sähköpostilla, kun teet ostoksen Microsoftilta. Tai jos haluat luoda levyn tietokoneelle, jolla on jo asennettu Windows-käyttöjärjestelmä, se löytyy pöytätietokoneen tai kannettavan tietokoneen alapuolella olevasta tarrasta. Voit myös tarkistaa akun paikan, jos et vieläkään huomaa sitä.

Tämä lisenssi vaaditaan, kun käytät levyä tai peukalo-asemaa, jonka haluat luoda tuoreen Windows-asennuksen tekemiseen.

Jos luot levyn tai peukalo-asemaa tietokoneelle, jolla on jo Windows-käyttöjärjestelmä, varmista, että sinulla on Windows ISO -tiedoston oikea versio ennen kuin lataat sen Microsoft- tai Digital River -ohjelmistosta. Voit tarkistaa Windows-käyttöjärjestelmän version ohjauspaneelissa “Järjestelmä” tai tarkistaa lisenssin tarra edellisestä vaiheesta.

OS License Code
“Käyttöjärjestelmän käyttöoikeuskoodi suoraan koneellesi”

Lopuksi tarvitset myös tyhjän DVD-levyn tai tyhjän 4 Gt: n (tai suuremman kapasiteetin) Thumb-aseman ja tietokoneen, joka voi polttaa tiedostoja DVD: lle.

Tässä artikkelissa käytetään Windows 7 -järjestelmää havainnollistamaan eri vaiheita, mutta ne koskevat yleensä Asennuslevyn tai Thumb-aseman luomista Windows XP-, Windows 7- ja Windows 8 -versio-tietokoneissa.

Luo DVD

 1. Ota tyhjä DVD-levy ja aseta se tietokoneesi DVD-asemaan.
 2. Napsauta ISO-kuvatiedostoa Windowsin asennusta varten hiiren oikealla painikkeella.
 3. Valikko avautuu eri asetuksilla, siirrä hiiren osoitin kohtaan “Burn disc image” ja napsauta sitä hiiren vasemmanpuoleisella painikkeella.
 4. Burn Image
  “Napsauta” Burn Disc Image “”

 5. Alkuperäinen Windowsin levypolttimen ikkuna avautuu. Se näyttää ISO-tiedoston nimen, koska se on nimetty, ja aivan sen alapuolella se osoittaa DVD-asemaa, jossa tyhjä levy asetettiin vaiheeseen 1. Voit halutessasi laittaa DVD-levyn asemaan, jos et ole niin jo.
 6. Start Burn
  “Varmista, että CD-levy on ohjaimessa ja valitse sitten” Burn “

 7. Aktivoi tämä vaihtoehto napsauttamalla valintaruutua “Varmista levy polttamisen jälkeen”. Tämä varmistaa, että DVD-levyllä ei ole virheitä, kun poltoprosessi on valmis.
 8. Napsauta “Burn” -painiketta aloittaaksesi prosessin. Se voi kestää jopa 15 minuuttia (anna tai ota). Etenemispalkki, joka täyttyy progressiivisesti vihreällä värillä, pitäisi kertoa, kun prosessi on valmis.
 9. Napsauta “Sulje” -painiketta, kun prosessi on valmis. DVD-aseman olisi pitänyt lähteä ulos ja esitellä valmiin levyn, joten mene eteenpäin ja merkitse se, jos unohdat, mitä poltat.

Burn Complete
“Kun poltin on valmis, lopeta” Sulje “

Luo Thumb Drive

Tämä menetelmä käyttää Microsoft-työkalua, jota kutsutaan nimellä Windows 7 USB / DVD Download Tool -apuohjelma. Tämän työkalun avulla voidaan myös luoda Thumb-levyasema sekä DVD-tiedosto ISO-tiedostosta.

 1. Varmista, että Thumb-asemallasi ei ole enää tarvittavia tiedostoja, koska tämä prosessi poistaa kaikki peukalo-asemaan tallennetut tiedostot ikuisesti.
 2. Varmista, että sen koko on vähintään 4 gigatavua. Voit asettaa sen käytettävissä olevaan USB-porttiin. Sulje kaikki ikkunat, jotka avautuvat, kun työnnä peukalo-asema tietokoneeseen.
 3. Lataa Windows 7: n USB / DVD-lataustoiminnon ohjattu asennustoiminto.
 4. Aloita asennuksen kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa.
 5. Win7 Tools
  “Lataa ja asenna Windows Download Tool”

 6. Napsauta “Asenna” ja odota, kunnes se on valmis, ja napsauta sitten “Valmis”, kun prosessi on valmis.
 7. Työpöydälle on luotu pikakuvake nimeltä “Windows 7 USB DVD Download Tool”. Avaa työkalu kaksoisnapsauttamalla pikakuvaketta.
 8. Tämä avaa uuden ikkunan, joka näyttää prosessin ensimmäisen askeleen. Napsauta “Selaa” -painiketta ohjataksesi työkalua, jossa Windows-asennus-ISO-tiedosto on. Kun olet valinnut sen, napsauta “Seuraava” jatkaaksesi.
 9. Create USB - Step 1
  “USB-kuvan luominen Windows Download Tool -työkalulla”

 10. Valitse toisessa vaiheessa “USB-laite”, jos haluat valita, mistä haluat Asennuksen kopioitavan.
 11. Vaihe 3 valitsee aiemmin yhdistetyn peukalo-aseman. Jos se ilmaisee aiemmin yhdistetyn peukalo-aseman polun ja nimen (polku on osoitettu kirjain, jossa ikkunat antavat peukalo-aseman, kun liität sen, voit selvittää, mikä se on napsauttamalla “start” – ” Tietokone “, joka näyttää tietokoneeseen kytkettyjen laitteiden määrän).
 12. Create USB - Step 3
  “Valitse, mihin asemaan voit luoda kuvan”

 13. Napsauta “Aloita kopiointi”, jos haluat kopioida ISO-tiedostot Thumb-asemaan. Saat varoituksen, että kaikki peukalokannan tiedostot poistetaan, napsauta “Poista USB-laite” pyydettäessä. Prosessi kestää noin 15 minuuttia.
 14. Kun vaihe neljä on kilpaillut, voit sulkea ikkunan napsauttamalla Sulje-painiketta ja peukalo-asema on valmis käytettäväksi!

On olemassa monia työkaluja, jotka voivat tuottaa samoja tuloksia ja joitakin melko teknisiä prosesseja, mutta tämä on yksi helpoimmista tavoista luoda DVD-asema tai peukalo-asema Windows ISO -tiedostolle.

Kun käytät levyä tai peukalo-asemaa, muista ottaa käyttöoikeusavaimesi lähelle, koska se edellyttää aktivoidaksesi tietokoneesi Windows-asennuksen.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta