Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Ohje: Minun laptop akku ei latauduHelp: My laptop battery won’t charge

Useimmat ihmiset, jotka ovat omistaneet kannettavan tietokoneen jonkin aikaa, ovat kohdanneet tämän ongelman. Akku on kuollut tai kuolee, liität kannettavan tietokoneesi sisään ja huomaat kannettavan tietokoneen lataamisen. On olemassa muutamia syitä, miksi tämä voi tapahtua, mutta löytää oikea ratkaisu edellyttää jonkin verran vianmääritystä omalta osaltasi rajoittaa tarkkaa ongelmaa. Seuraavassa on muutamia vaiheita, joita voit tehdä selvittääksesi, miksi kannettava tietokone ei lataudu, ja mitä saatat joutua korvaamaan tai korjataksesi, jotta se toimisi uudelleen.

Alkaen selkeä

Ensimmäinen asia, jonka pitäisi tehdä, kun kannettava tietokone ei lataudu, on vain varmista, ettei se ole mikään väliaikainen häiriö, ongelma, jossa irrotettu kaapeli tai akku irtoaa. Se saattaa kuulostaa typerältä, mutta on erittäin helppoa, että virtakaapeli vahingossa potkaistaan ​​meidän seinäpistokkeesta tai yhteys ei ole täysin täydellinen kannettavan tietokoneen päästä. Tässä on askel askeleelta luettelo siitä, miten tarkistaa ilmeisimmät asiat, jotka saattavat aiheuttaa ongelmia, kun kannettava tietokone ei lataudu.

  1. Käynnistä tietokone uudelleen ja katso, onko tämä ratkaissut ongelman. Olisit yllättynyt, kuinka usein tämä voi korjata, mikä muuten olisi suuri ongelma.
  2. Sammuta tietokone ja irrota verkkolaite sekä tietokoneesta että muuntimesta (suorakaiteen muotoinen ruutu virtajohdon keskellä) ja poista akku laitteesta.
  3. Pidä virtanäppäintä painettuna vähintään 30 sekunnin ajan. Tätä kutsutaan teho-syklin tekemiseksi ja se voi auttaa ratkaisemaan ongelman.
  4. Kiinnitä kaikki varmuuskopiot ja varmista, että akku ei ole kytkettynä pölyyn ja että verkkolaite on tiukka. Käännä tietokone uudelleen ja katso, ratkaiseeko tämä ongelma.

Nopea vianmääritysvihje
Jos tietokoneesi akku on täysin kuollut, voit helposti kaventaa, onko ongelma todennäköisimmin akun tai virtajohdon kanssa. Jos voit käyttää tietokonetta virtajohdolla, mutta akku ei lataudu, on todennäköisesti akku, joka on ongelma. Jos et pysty käyttämään tietokonetta lainkaan, kun akku on kuollut, tarvitset todennäköisesti uuden virtajohdon.

Tarkista virtajohto

Jos tarvitset uuden virtajohdon, et välttämättä tarvitse korvata sitä, ja joskus osittaisia ​​tai jopa täysiä virtajohdot ovat helposti löydettävissä toisistaan, joten sinun ei tarvitse edes maksaa sitä täysimääräisesti. Testaa tämä, sinun täytyy löytää joku, jolla on kannettava tietokone, ja lainata osan johtoa, jossa on seinäpistoke. Liitä johto muuntajaan (tietokoneen ja seinäpistokkeen välinen musta tiili) ja tarkista, veloitetaanko tietokoneesi. Jos näin ei ole, se on toinen virtajohtimen osa. Jos se latautuu, niin tiedät, että se on vain puolet, joka menee seinään, jota sinun täytyy korvata.

Ongelma ajureiden kanssa

Lopuksi kannettava tietokone ei välttämättä lataudu kuljettajan ongelman takia. Tämän korjaamiseksi sinun on päivitettävä akun ajuri.

Valitse ensin START ja CONTROL PANEL . Siirry sitten JÄRJESTELMÄ JA TURVALLISUUS .

Device Manager - System and Security
“Siirry Ohjauspaneelin Järjestelmä ja suojaus -kohtaan”

Napsauta sitten DEVICE MANAGER

Device Manager
“Laitehallinta näyttää kaikki tietokoneesi laitteistot”

Lopuksi, laajenna BATTERY- osio ja napsauta hiiren kakkospainiketta ja valitse Päivitä ohjainohjelmisto . Tämä saattaa edellyttää Windows-levyäsi.

Device Manager - Battery
“Valitse akku ja päivitä sen ohjaimet”

Tietenkin, jos et halua käydä läpi, kun tarvitset navigaatiota käyttöjärjestelmässäsi ja manuaalisesti päivität ajurit, voit käyttää vankka- diagnostiikkavaihtoehtoa Driver Reviver -ohjelman avulla tunnistamaan paitsi vanhentuneet akkuohjaimet myös kaikki päivämäärä tai vanhentunut ajuri tietokoneellasi. Kun olet suorittanut skannauksen, voit nopeasti ja helposti päivittää vanhentuneet ajurit, jotka löytyvät hiiren napsautuksella.

Ja siellä sinulla on se. Ennen kuin lähdet ulos ostaa uusi akku, jos olet laptop-taikina ei lataudu, kokeile näitä yksinkertaisia ​​ohjeita. Onnea, yksi suosituksista pitäisi ratkaista ongelma, jos kannettava tietokone ei lataudu.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta