Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas ACTIVE EX työntekijän KIERRE TERMINATION Blue Screen of Death ErrorA Guide to the ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION Blue Screen of Death Error

“ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION” BSOD (Blue Screen of Death) -virhe johtuu siitä, että aktiivinen toimeenpanevan työntekijän lanka irtisanotaan läpäisemättömän koodin läpi. Työntekijälanka tai taustaviilu on prosessi, joka luodaan tehtäväksi ilman käyttäjän vuorovaikutusta. Tämä BSOD-virhe johtuu yleensä asioiduista ohjelmistosovelluksista, laitteistosta ja laiteohjaimista aiheutuvista ongelmista ja yhteensopimattomuuksista. Monissa tapauksissa tämä viesti johtuu piirisarja- ja videolaitteista, joita ei ole päivitetty, tai uusimpien käyttöjärjestelmän päivitysten ja korjaustiedostojen asennuksen epäonnistumisesta.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “ACTIVE_EX_WORKER_THREAD_TERMINATION” ja “Windows STOP 0x000000E9”. Jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän BSOD-virheen, joka ilmestyy näytölle ja pakottaa järjestelmän uudelleenkäynnistyksen ja johtaa tallentamattomien tietojen menetykseen.

AKTIIVINEN EX WORKER THREAD TERMINATION

Virheen “ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION” virheen korjaaminen on paras tapa yrittää poistaa kaikki viimeksi asennetut sovellukset tai ohjaimet (koska ne saattavat aiheuttaa sinisen näytön virheen). Voit tehdä tämän käyttämällä Uninstall -prosessia poista viimeinen asennettu ohjelmisto ja poista äskettäin asennettu ohjain Jos käytät Windows XP: tä, napsauta Käynnistä-painiketta ja sitten Ohjauspaneeli, Lisää tai poista sovellus, valitse ohjelmiston nimi ja valitse sitten Poista. ja Vistassa, valitse Käynnistä , Ohjauspaneeli , Ohjelmat ja Ominaisuudet , valitse ohjelmiston nimi ja valitse sitten Poista asennus.

Jos haluat poistaa asennetut ohjaimet käytöstä, napsauta Käynnistä-painiketta, napsauta hiiren oikealla painikkeella Tietokone ja valitse sitten avattavasta valikosta Ominaisuudet. Valitse Järjestelmän ominaisuudet -valintaikkunassa Laitteisto-välilehti Laitehallinta ja kaksoisnapsauta laitteen tai ohjaimen nimeä. Tämä prosessi johtaa Ajuri-välilehteen, jonka avulla voit poistaa ohjaimen käytöstä tai poistaa sen, päivittää ohjaimen tai ottaa käyttöön aiemmin asennetun version.

“ACTIVE EX WORKER THREAD TERMINATION” -virhe voidaan estää asentamalla uusimmat Windows- ja ohjelmistopäivitykset ja asentamalla uusimmat ohjainversiot toimittajan latausalueilta.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta